(Nettavisen)

Faktum er at Manchester United har møtt Bayern München fem ganger på bortebane i Champions League siden 1998, og de har aldri vunnet mot dem i Tyskland (0-2-3).

Vi tror heller ikke de klarer det i onsdagens kamp.

Slik får du 3,00 i odds på Bayern München-seier mot Manchester United

Manchester United har tapt de to siste gangene de har spilt på Allianz Arena, senest i 2014. Totalt sett er det bare Barcelona (5 tap) United tapt flere Champions League-kamper mot enn mot Bayern.

Vi tror De røde djevlene går på sitt tredje strake tap mot Bayern i onsdagens kamp.

Bayern München - Manchester United

Odds: Bayern München vinner og over 3,5 mål i kampen - 3,00 i odds

Kampstart onsdag 20. september kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Allianz Arena

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Play, TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Bayern München vinner og over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 3,00 i odds

Manchester United gjør comeback til Champions League på onsdag, men det blir neppe en lykkelig retur for et lag som er tydelig preget av intern uro .

Erik ten Hags lag tapte 1-3 mot Brighton lørdag. Det var De røde djevlenes tredje tap på de fire siste kampene. Manchester United sliter uten flere av lagets nøkkelspillere som er ute på grunn av skader. Luke Shaw, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka og Tyrell Malacia er alle sårt savnet i backlinjen hos United, og bråket rundt Antony og Jadon Sancho gjør at Ten Hag mangler alternativer på høyrekanten.

Ikke nok med det. Nysigneringene Mason Mount og Sofyan Amrabat er begge ute med skader.

Dårlig form, skadeproblemer og drama utenfor fotballbanen gjør at vi tror Manchester United får trøbbel mot Bayern München, men det finnes enda flere grunner til å sette penger på Bayern i onsdagens storoppgjør.

1) Mål-kongen Harry Kane

Forrige gang Bayern München vant Champions League spilte Robert Lewandowski på topp hos de tyske gigantene. Den polske målmaskinen scoret 55 mål i alle turneringer i 2019-2020-sesongen, 15 av scoringene kom i Champions League.

Han dro til Barcelona sist sommer, og polakken hadde ingen umiddelbar arvtaker i Bayern. Serge Gnabry, Jamal Musiala og Eric Maxim Choupo-Moting scoret henholdsvis 14, 12 og 10 mål hver. Kane scoret alene kun seks færre mål enn trioen i Premier League sist sesong.

Den engelske landslagskapteinen har allerede funnet seg godt til rette i Bundesliga, hvor han har scoret fire mål og har én målgivende pasning på de fire første kampene. Han har også scoret fem mål mot Manchester United tidligere. Vi tror mål nummer seks kommer onsdag.

2) Vanvittige tall i gruppespillet

Bayern er ubeseiret i de siste 34 gruppespill-kampene i Champions League (31 seire og tre uavgjorte). De har vunnet 13 gruppespill-kamper på rad før onsdagens oppgjør mot Manchester United.

Begge rekkene er de lengste slike løpene i Champions League-historien.

Ikke nok med det.

Bayern har scoret i 40 hjemmekamper på rad i gruppespillet i Champions League. De har ikke gått målløse av banen i en gruppespill-kamp på Allianz Arena siden november 2009. Da tapte de 0-2 mot Ligue 1-klubben Bordeaux.

3) Historien er på Bayerns side

Den mest berømte kampen mellom Bayern München og Manchester United ble spilt i mai 1999, da lagene møttes i Champions League-finalen i Barcelona. Mario Basler ga Bayern en tidlig ledelse, men United snudde kampen på overtid etter scoringer fra Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær.

Men siden den dagen har Bayern kun tapt én av de siste åtte kampene mot Manchester United, tre kamper har endt uavgjort og Bayern har vunnet fire. Historien er på Bayerns side før kampen. De har aldri tapt mot United på Allianz Arena. De har faktisk vunnet de to siste kampene mot De røde djevlene der.

4) Tuchel er en cup-spesialist

Thomas Tuchel erstattet Julian Nagelsmann som Bayern-manager i mars, og han sørget for at de tyske fotballgigantene tok sin ellevte strake ligatittel i Bundesliga sist sesong, da de slo FC Köln 2-1 i siste serierunden mens tittelrivalene Borussia Dortmund kun klarte 2-2 mot Mainz.

Tuchel var nær ved å vinne Bundesliga som Dortmund-manager, men det er hans terke resultater i cupene som er mest iøyefallende.

Tuchel tok PSG til Champions League-finalen i 2020, men tapte 1-0 mot Bayern Munchen i finalen. Han tok Chelsea hele veien til Champions League-tittelen året etter. Den tyske manageren har også vunnet cupen i Tyskland og i Frankrike. Tuchel har møtt Manchester United syv ganger som manager, men han har kun vunnet to av kampene, begge seirene kom i Champions League. Vi tror den tredje kommer onsdag.

5) Trives mot engelske lag

Bayern har kun tapt én av de siste åtte kampene mot engelske lag hjemme på Allianz Arena. De tyske gigantene har seks seire, én uavgjort og ett tap. Det eneste tapet kom mot Liverpool (1-3) i 2019. Målforskjellen er formidable 23-9. Det gir altså et snitt på nøyaktig fire mål per kamp.

Manchester United har tapt tre av de fire siste kampene sine, og i de to siste kampene har de tapt 1-3. Det er altså flere gode argumenter for Bayern-seier og at det kan bli en målrik kamp.

Vi tror at Bayern München vinner og over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 3,00 i odds