(Nettavisen)

Etter å ha tapt de to første FA-cup-kampene mot Fulham tilbake i 1905 og 1908, har Manchester United gått videre fra de åtte siste møtene med klubben fra Vest-London.

Og det tror vi også de klarer denne gangen.

Her kan du spille på Manchester United-seier i FA-cupen mot Fulham. Sjekk oddsen!

Manchester United har en imponerende statistikk mot Fulham. De er ubeseiret i de 15 siste kampene mot the Cottagers i alle turneringer.

Vi tror ikke Fulham klarer å stoppe United denne gangen heller.

Manchester United - Fulham

Odds: Manchester United vinner og over 2,5 mål i kampen - 2,10 i odds

Kampstart søndag 19. mars 17.30

Spillestopp kl 17.29

Old Trafford

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport1 Skaff deg tilgang her

Vi tror at Manchester United vinner og over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,10 i odds

Manchester United har allerede vunnet ligacupen, og nå søndag jakter de nye trofeer til pokalskapet på Old Trafford.

United har vunnet FA-cupen tolv ganger, kun Arsenal har fere FA-cuptrofeer i samlingen enn De røde djevlene. The Gunners har vunnet turneringen 14 ganger.

Fulham er i en FA-cup-kvartfinale for første gang siden 2009-2010-sesongen, og sist gang de spilte i en semifinale var i 2001-2002-sesongen.

Søndag møtes United og Fulham for andre gang denne sesongen. I den første kampen vant United 2-1 på Craven Cottage i Premier League.

Erik ten Hags lag har vært stabile uansett om de har spilt hjemme eller borte i alle turneringer. Det eneste unntaket er 0-7-tapet mot Liverpool, men det er også eneste gangen de har tapt på de siste 15 kampene.

Sterke hjemme på Old Trafford

United har kun tapt syv av 45 kamper så langt denne sesongen, og bare to av tapene er kommet på Old Trafford. De tapte mot Brighton i serieåpningen og mot Real Sociedad i gruppespillet i Europa League i september. Det er altså over et halvt år siden de sist tapte hjemme på Drømmenes teater.

Ten Hags menn er ubeseiret i 21 kamper på Old Traffprd, hvorav 18 av dem er vunnet. Fulham på sin side har kun vunnet én av de siste fire bortekampene i ligaen, og de slet kraftig med å ta seg videre fra forrige runden i FA-cupen. Da vant de kun 3-2 mot Championship-laget Sunderland.

En ny seier skal være innen rekkevidde for United, selv om Fulham har vist bra form denne sesongen. Men om de klarer å holde nullen er en helt annen sak. United har sluppet inn minst ett mål i tre av de siste fire kampene på hjemmebane, mens Fulham har scoret i de tre siste hjemmekampene. At begge lag scorer i kampen virker ganske sannsynlig, men vi satser på et et annet spill på denne kampen.

Det har nemlig vært scoret over 2,5 mål de fire siste gangene disse to lagene har møttes i FA-cupen. Det har også vært scoret tre mål eller flere i de seks siste hjemmekampene til United. Det har også vært scoret over 2,5 mål i åtte av de ti siste bortekampene til Fulham.

Vi tror at Manchester United vinner og over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,10 i odds