Tromsø Storm har styrket spillerstallen med pointguarden Lasse Gjellestad.

20-åringen, som fyller 21 søndag, kommer fra Gimle Basket i Bergen, og har nå startet på studier ved Universitetet i Tromsø.

Ifølge Storm har skader sørget for at han i det siste har spilt mest for andrelaget til Gimle, selv om han har vært en del av BLNO-stallen til klubben.

– Vi var nok litt heldige her. Det var en tidligere elev av meg som fortalte at han hadde flyttet til byen. Så kom han på trening, og nå er han med, sier Storm-trener Kenneth Webb, som tror Gjellestad kan bidra for laget i kommende sesong.

– Han kommer fra en god basketballskole og har en bra spilleforståelse – og litt mer erfaring enn våre yngste spillere. Han kan være god nok til å komme på banen og få noen minutter for oss. Dette gir oss også bedre konkurranse på trening, sier Storm-treneren.

– Jeg tenker at det kommer til å bli en veldig interessant og spennende sesong. Jeg har bare vært med én uke, men er godt fornøyd med troppen og trener Kenneth Webb. Jeg har stor tillit til coach Webb og tror klubben stiller med flere unge og lovende talenter. Personlig ønsker jeg bare å bidra så mye som mulig og følge coach sine råd. Jeg satser på en fin og lærerik sesong med Tromsø Storm, sier Lasse Gjellestad til Nordlys.