TIL i Tyrkia og dramatisk BKT-helg: Her er helgens sportsendinger

I AKSJON: Morten Gamst Pedersen, Onni Valakari og TIL spiller sin andre treningskamp i Tyrka på lørdag, mens BK Tromsø-guttene går på en særdeles avgjørende bortehelg i eliteserien i volleyball. Alt og mye mer til ser du direkte på Nordlys.no i helga.

I AKSJON: Morten Gamst Pedersen, Onni Valakari og TIL spiller sin andre treningskamp i Tyrka på lørdag, mens BK Tromsø-guttene går på en særdeles avgjørende bortehelg i eliteserien i volleyball. Alt og mye mer til ser du direkte på Nordlys.no i helga. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Se TIL mot slovakiske Slovan Bratislava direkte fra Tyrkia - og 8 andre kamper med lokale lag står på sendeplanen til Nordlys.no i helga.

DEL

Laget som kanskje har den aller mest spennende helga foran seg, er BK Tromsø. Med fire sluttspillplasser i eliteserien taler tabellen sitt tydelige språk:

Helgens bortedobbel mot TIF Viking og Førde for BK Tromsø blir særdeles avgjørende for hvilke av disse lagene som kan komme med til sluttspillet. De tre lagene kjemper sammen med Randaberg om tre plasser i sluttspillet sammen med trygge Koll.

TETT: Det er veldig tett og spennende før helgens eliteseriekamper for BK Tromsø borte mot tabellrivalene Førde og TIF Viking.

TETT: Det er veldig tett og spennende før helgens eliteseriekamper for BK Tromsø borte mot tabellrivalene Førde og TIF Viking. Foto:

Slik ser hele helgens sendeskjema for sport på Nordlys.no ut:

Lørdag:

14.00 TIL-Slovan Bratislava (treningskamp fra Tyrkia fotball)

14.00 Valhall-Ishavsbyen (vinterserien fotball, menn)

15.00 Frøya-Tromsø Storm (BLNO, menn)

16.00 Førde-BK Tromsø (eliteserien volleyball, menn)

16.00 Storelva-Salangen (vinterserien fotball, menn)

Søndag:

13.00 TSI-Spirit Lørenskog (1.-divisjon volleyball, menn)

15.00 Fyllingen-Tromsø Storm (BLNO, menn)

15.00 TIF Viking-BK Tromsø (BLNO, menn)

16.00 TSI-OSI (1.-divisjon volleyball, kvinner)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken