Tore Rismo gir seg som Fløya-trener

Tore Rismo på Alfheim på TIL-trening.

Tore Rismo på Alfheim på TIL-trening.

Artikkelen er over 6 år gammel

- Akkurat nå har jeg andre hensyn som må tas.

DEL

Tore Rismo ledet Fløya til en solid 2. plass i årets 3. divisjon, men må nå legge trenergjerningen på hylla for en periode.

– Jeg har informert gruppa om at jeg gir meg nå. Det er en totalvurdering jeg har gjort. Han er i full jobb som lærer på Tromsdalen videregående skole, og arbeider samtidig med et eiendomsprosjekt i Tyrkia. Han innrømmer at det kommer til å bli vemodig å forlate et Fløya i framgang.

– Jeg ser stort potensial i denne spillergruppa. Talentfull, treningsiver og godt humør. Det er veldig beklagelig at det må bli slik, fordi det har vært usedvanlig hyggelig å trene disse guttene. Han føler han har vært med og formet det som har blitt et velspillende fotball.

– Det føler at jeg i stor grad har vært med å påvirke guttene, og jeg har hatt et stort eierforhold til dette prosjektet, Fløya herrer anno 2012, forklarer Rismo. Derfor blir det ekstra tungt å forlate de grønnkledde.

– Jeg trivdes veldig godt med spillerne, støtteapparatet og styret, sier Rismo. Han avviser ikke at han kan komme tilbake som Fløya-trener ved en seinere anledning.

– Men akkurat nå har jeg andre hensyn som må tas.

Artikkeltags