Sponsorene lander på Forfang

Artikkelen er over 13 år gammel

Mer enn 20 bedrifter i Tromsø og Lyngen har signert en sponsoravtale som kan gi gode penger på kontoen til Daniel Forfang og Tromsø Skiklub.

DEL

– Vi er godt fornøyd, sier Hugo Forfang til Nordlys.

Hver av bedriftene har betalt 1.000 kroner i «inngangsbillett». De skal i tillegg betale 10 kroner for hvert eneste verdenscup-poeng Daniel Forfang tar denne sesongen.

– Skulle Daniel vinne et verdenscup-renn, vil det gi 100 poeng. Det betyr 20.000 kroner på deling på Daniel og klubben, sier pappa Forfang.

Helsides annonser

Han har sammen med andre ledere i TSK ikke hatt så altfor store problemer med å få på plass denne avtalen. De i overkant av 20 bedriftene (hvorav to fra Lyngen) vil bli profilert i helsides annonser i Nordlys i løpet av sesongen.

– Responsen vi fikk var veldig positiv. Mange synes det er spennende det som skjer med Daniel, og setter pris på den jobben som daglig gjøres i Tromsø Skiklub, sier Forfang.

– Gjør Daniel det veldig bra, kan dette bli dyrt for bedriftene... ?

– Nja. I så fall gir det økt oppmerksomhet, sier Forfang.

500 poeng

Han håper og tror sønnen kan få sitt gjennombrudd internasjonalt denne sesongen.

– Jeg håper i hvert fall på noen topplasseringer. Dersom Daniel holder seg skadefri og frisk, føler jeg meg rimelig sikker på at han i enkelte renn kommer til å lukte på teten, sier Forfang.

Ender han rundt 15. plass totalt i verdenscupen, vil Forfang trolig sanke rundt 500 poeng. I så fall vil det bety en utbetaling på 120.000 kroner fra sponsorene.

– Vi har plass til flere, men vil se det litt an. Det er viktig å ta vare på de sponsorene som allerede har gått inn, slutter Hugo Forfang.

PS! De drøyt 20 sponsorene har også forpliktet seg til å betale 5 kroner per poeng til hoppere fra TSK som tar poeng i NM (også junior-NM).

Artikkeltags