Johann André Forfang hopper i helgen under verdenscupen i skiflyging i Kulm. I gårsdagens kvalifisering åpnet Tromsøgutten med en 8.plass, og Forfang endte til slutt på 8.plass også på lørdag. Som Norges fjerdemann hoppet Johann André Forfang inn til 209 meter under tøffe forhold i første omgang. Forfang så ikke spesielt fornøyd ut, og hoppet sørget for at han gikk inn til en 10.plass før finaleomgangen startet.

 I finaleomgangen skulle ting ta seg opp. Forfang hoppet inn til imponerende 224 meter, og gikk dermed opp i ledelsen med 391.8 poeng. Ledelsen skulle vare kort, for med gode forhold kunne Daniel Andre Tande hoppe inn til vanvittige 240 meter like etterpå, og dermed gå opp i ledelsen.

På det siste hoppet i finaleomgangen skulle lederen av første omgang, Andreas Stjernen, ta sin første verdenscupseier da han hoppet inn til 226 meter og totalt 407.6 poeng. Norge endte dermed med både Stjernen og Tande på pallen. Også Robert Johansson imponerte med sine hopp på 211.5 og 230 meter, og endte like utenfor pallen på 4. plass med 399 poeng.

Søndag fortsetter verdenscupen i Kulm.