Helgens sportsmeny: Se semifinale med TIL-jentene og dramatisk sesonginnspurt

ELLEVILT: Vill jubel da TILs J16-jenter slo ut Lyn i kvartfinalen av cupen etter straffespark. Lørdag spiller J16-laget for NM-finale når de møter Strindheim på Alfheim. Det er blant de mange direktesendte kampene med lokale lag som Nordlys viser i helga.

ELLEVILT: Vill jubel da TILs J16-jenter slo ut Lyn i kvartfinalen av cupen etter straffespark. Lørdag spiller J16-laget for NM-finale når de møter Strindheim på Alfheim. Det er blant de mange direktesendte kampene med lokale lag som Nordlys viser i helga. Foto:

En semifinale i NM-cupen og drama i tre fotballavdelinger. Det er blant helgens direktesendinger av sport på Nordlys.no.

DEL

Det nærmer seg for alvor målstreken i fotballsesongen, og heldigvis har vi lokale lag som kjemper om gull, opprykk, heder, ære og fornyet plass fortsatt.

En semifinale på nordnorsk jord er ikke hverdagskost, men akkurat det som skjer når TIL tar imot Strindheim til NM-semifinale for J16 på Alfheim lørdag.

Det står på helgens direktemeny, sammen med den spennende innspurten i 1.-divisjon kvinner, 2.-divisjon menn og 3.-divisjon menn.

Her kan stikkordene være gulljakt ganger to for Fløya - både på herre- og kvinnesiden, FK Senja som kjemper om å berge plassen i 2.-divisjon mot alle odds og et TIL 2-lag som kan trygge plassen borte mot Hønefoss.

Samtidig viser vi håndball med Bravo på jakt etter årets første seier i 2.-divisjonskamp mot Vålerenga og Tromsø Storm i møte med Centrum Tigers og deres tidligere profil Henrik Lange på basketballbanen.

Her er hele helgens sendemeny:

Lørdag:

13.00 Bærum-Senja (2.-divisjon fotball, menn)

13.00 Finnsnes-Skjervøy (3.-divisjon fotball, menn)

13.00 Fløya-Harstad (3.-divisjon fotball, menn)

13.00 Hønefoss-TIL 2 (3.-divisjon fotball, menn)

14.00 TIL-Strindheim (NM-cup J16 fotball)

Søndag

14.00 Bravo-Vålerenga (2.-divisjon håndball, menn)

16.30 Nanset-Fløya (1.-divisjon fotball, kvinner)

18.00 Tromsø Storm-Centrum Tigers (BLNO, basketball, menn)

Artikkeltags