Bygger hytte i Målselv

Artikkelen er over 13 år gammel

Morten Gamst Pedersen (24) blir blånisse. Gjennom sitt selskap Gamst Invest har Blackburn-proffen kjøpt hyttetomt til en halv million kroner i Målselv Fjellandsby. Der skal en 180 kvadrat stor hytte, med boblebad og badstu, står klar i 2008. Også TILs sportslige leder Steinar Nilsen har kjøpt hyttetomt i Blånisseland.

DEL

– Morten har investert i en tomt i Blånisseland, bekrefter pappa Ernst Pedersen, som i alle år har fungert som både sportslig og økonomisk rådgiver for sønnen.

Pedersen, som denne uka startet i sin nye jobb som adm. dir. i Bodø/Glimt, forteller at Gamst'n ser på kjøpet i forhold til, ikke bare seg sjøl – men hele familien.

180 kvadrat

– Det er to timer dit – fra Oslo. Og to timer dit – fra Tromsø. Morten er en familieorientert mann, og ser på denne investeringen i sammenheng med det. Han er dessuten glad i friluftsliv og kan bruke hytta til å koble av når den tid kommer, sier Ernst Pedersen.

Familien har så vidt kommet i gang med planleggingen når det gjelder byggingen av hytte på tomta.

– Det er ikke lov til å bygge større enn 180 kvadrat. Men det holder jo i massevis. Tomta har bra beliggenhet. Vi kan kjøre rett til døra, sier Ernst Pedersen.

Blånisse-Nilsen

Gamst Pedersen er ikke den første idrettsprofilen som har kjøpt seg inn i Målselv Fjellandsby. Tidligere har Start-eier og TV3-ekspert Erik Solér kjøpt tomt i det ambisiøse prosjektet i Målselv.

– Jeg har tenkt å bruke hytta selv, sa Solér til Nordlys i oktober i fjor.

Også TILs sportslige leder Steinar Nilsen har brukt 500.000 kroner og signert kontrakt.

– Dette blir et nordnorsk paradis på vinterstid. Har stor tro på prosjektet, sier Nilsen.

158 signaturer

I går bekreftet Hermod Bjørkestøl, mannen bak OL-løypene i Italia og leder av langressnkomiteen i Norges Skiforbund, at han har signert kontrakt med Målselv Fjellandsby. Skjervøyværingen er bosatt i Bærum.

– Vi har signert kontrakter til 158 tomter. 45 til er i ferd med å bli signert Prosjektet går på skinner, sier investor Stig Gerhardsen.

PS! Morten Gamst Pedersen spilte en drøy omgang da Blackburn slo Sunderland 2-0 onsdag kveld. De neste dagene skal Gamst'n kose seg og trene i Dubai.

Artikkeltags