Vi sender alle kamper: Tromsø Storm klar for ny sesong

KAMPKLARE: Tromsø Storms spillertropp for 2018/19-seosngen er klare til sesongstart. På bildet er: Audun Bangsund, Morten Larsen, Håvar Brattli, Anders Solem, Camaron Gregory, Simen Samuelsen, Aron Finstad, Marcus Wynn, Magnus Frie Jensen, Torbjørn Stien, Lasse Gjellestad, Johannes Lange, Bjørnar Rørtveit, Eivind Dahl, Juozas Imenickas

KAMPKLARE: Tromsø Storms spillertropp for 2018/19-seosngen er klare til sesongstart. På bildet er: Audun Bangsund, Morten Larsen, Håvar Brattli, Anders Solem, Camaron Gregory, Simen Samuelsen, Aron Finstad, Marcus Wynn, Magnus Frie Jensen, Torbjørn Stien, Lasse Gjellestad, Johannes Lange, Bjørnar Rørtveit, Eivind Dahl, Juozas Imenickas Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Til helgen braker det løs igjen i BLNO, og Tromsø Storm tar imot utfordringen med den yngste stallen i klubbhistorien.

DEL

NBBF har inngått en avtale med Amedia for live-streaming samt kommentering av alle kampene i BLNO. Alle kamper vil bli sendt eksklusivt på nordlys.no. Slik blir det enda lettere for supporteren å kunne følge med på sitt lag både på hjemme- og bortebane.

Sesongen starter mot de to bergenske klubbene Gimle og Fyllingen denne helgen, og til tross for at noen av fjorårets stjernespillere forlot klubben i sommer har stallen forsterket seg med både nye og gamle bekjente.

Denne aller første spillhelgen vil kampene som produseres komme i opptak, mens utover i sesongen vil kampene fra øverste nivå i basketballen direktesendes.

Spennende nykommer fra USA

En av nykommerne er blant annet den 202 cm høye amerikanske forwarden Cameron (Cam) James Gregory som nok kommer til å være en av høydepunktene for Storm denne sesongen med hannes atletiske spillestil og aggressive dunker.

Et annet høydepunkt i signeringene er Baard Stoller som ledet Kongsberg Miners til sluttspill seier ifjor og som i år tar ledelsen over Storm Ungdom, hvor mange av de yngste i årets Storm stall skal være med i for å få samlet spillpraksis og erfaring.

- I mine åtte år i klubben så er ansettelsen av Baard, samt at ungdommen får prøvd seg mot konkurranse på samme alder i turneringer i blant annet Oslo, noe av det beste som er skjedd klubben, mener Kenneth Webb og legger til:

- Det er stort for dem og stort for oss.

Andre nykommere i stallen i år er blant annet Håvar Brattli fra Tromsø Ravens og Lasse Gjellestad som spilte for Gimle i fjor og som nok er ekstra motivert til å møte sine gamle lagkamerater.

Returnerer til byen på fulltid

Henrik Lange, som i fjor pendlet mellom hovedstaden og Tromsø, er nå tilbake i byen på fulltid noe som ikke bare er viktig for han men også for stallen.

- Han har vært borte en liten stund, men han er veldig veldig viktig for klubben og jeg ser frem til treningene med han, sier Webb om ung-gutten

Fjorårets kaptein Aslak Smalås har lagt skoene på hyllen og er klar for en ny utfordring som Kenneth Webbs assistent. Til spørsmål om hvem som skal ta over som kaptein så tenker Webb å prøve noe nytt.

- Jeg tenkte å prøve ut en «amerikansk vri» som vil si at jeg har flere kapteiner samtidig. Hvem dette blir er ikke helt sikkert enda, men jeg tenker at både Anders (Solem) og Henrik (Lange) er kandidater for jobben.

Kombo spiller til å styrke laget

Ellers vil klubben hente inn en forsterkning til grunnet litt skadeproblemer på noen av spillerne samt det å styrke troppen for å sette i gang jakten på en sluttspillplass.

- Det jeg ser etter er en kombo guard, altså noen som kan brukes flere steder på banen. Jeg er aktivt på leting, men det er ikke noe hastverk enda, tenker Webb

Ikke tippet favoritt

Favoritten for den kommende sesongen er og blir fjorårets mestere Kongsberg Miners, til tross for tapet av treneren. Også helgens motstanderne Gimle og Fyllingen er tippet høyere enn Storm samt Frøya, Centrum og Bærum. Dette skyldes nok den unge stallen til Storm, men en mindre favoritt rolle betyr bare mer rom for fokus og motivasjon for laget.

- Vi er et lag i oppbygging, så vi prøver å finne vår spillestil og konkurrere på best mulig måte, i november-desember tenker jeg vi har nådd nivået vi leter etter og kommer til å satse på sluttspill, sier Webb om lagenes sjanser for sesongen.

Det er en spennende sesong i vente og du får med deg alt av info og kamper angående Tromsø Storm eksklusivt her på nordlys.no.

Tromsø Storm 2018/2019

Hovedtrener: Kenneth Webb

Assistent: Aslak Smalås

Guarder:

Johannes Sogge (17)

Eivind Dahl (17)

Johannes Rydningen Lange (19)

Henrik Lange (22)

Lasse Gjellestad (21)

Aron Nielsen Finstad (20)

Audun Bangsund (20)

Bjørnar Warvik Rørtveit (17)

Juozas Imenickas (20)

Forwards:

Cameron Gregory (23)

Håvar Brattli (30)

Anders Solem (26)

Simen A. Samuelsen (25)

Magnus Frie Jensen (16)

Morten A. Larsen (17)

Thorbjørn Stien (17)

Artikkeltags