SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Villa elsker å spille mot Brighton

Aston Villa og Wesley herjet med Norwich på bortebane før landslagspausen. Wesley scoret to ganger, og han kunne hatt enda flere.
 Vi tror han kan lage trøbbel for Brighton hjemme på Villa Park lørdag.
 (AP Photo/Rui Vieira)

Aston Villa og Wesley herjet med Norwich på bortebane før landslagspausen. Wesley scoret to ganger, og han kunne hatt enda flere. Vi tror han kan lage trøbbel for Brighton hjemme på Villa Park lørdag. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av

Wesley og Villa Aston Villa har ikke tapt mot Brighton i de ni siste kampene. Det er den beste statistikken de har mot noe som helst lag.

DEL
Det er et omfattende oddsprogram lørdag. Allerede klokken 1300 spilles den nest siste serierunden i begge avdelingne i PostNord-ligaen, i tillegg spilles det en rekke kamper i Norsk Tipping-ligaen. Lørdagen byr også på åtte kamper fra Premier League og det er full rulle i Championship, League One og League Two. Ellers spilles det to kamper i den hjemlige i Eliteserien, hvor Kristiansund spiller hjemme mot Rosenborg og Vålerenga barker sammen med Stabæk på Intility Arena. Det er også kamper fra La Liga, Bundesliga og Ligue 1.


Aston Villa - Brighton & Hove Albion 2,35 - 3,25 - 2,90 H (spillestopp kl 1555)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Har det endelig løsnet for Villa? De leverte iallfall en solid match i den siste kampen før landslagspausen. Birmingham-klubben ydmyket Norwich på Carrow Road og vant kampen 5-1. Selvtilliten er skyhøy før hjemmekampen mot Brighton.

Villa er ubeseiret i de tre siste kampene i alle turneringer Dean Smith sine karer startet den positive trenden med 3-1-seieren i ligacupen mot lørdagens motstander, Brighton. Villa viste i kampen mot Norwich hvilke offensive kvaliteter som finnes i laget. Birmingham-klubben har scoret to mål eller mer i de tre siste kampene. På de ti siste kampene siden sommerenferien har de kun gått målløs av banen to ganger. Fortsatt har de problemer med å tette igjen bakover, og før kampen mot Brighton har de kun klarte å holde nullen i to av de siste ti kampene.

Men: Aston Villa er ubeseiret hjemme mot Brighton i alle turneringer. De står med åtte seire og tre uavgjorte på elleve kamper på Villa Park. Brighton har allerede tapt en gang mot Villa i Birmingham denne sesongen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Da the Seagulls tapte 1-3 i ligacupen tidligere denne sesongen stilte Albion med et reservepreget lag. Manager Graham Potter valgte å spare en rekke spillere fra førsteelleveren, så de skulle være uthvilte til viktigere kamper. Brighton har vist fremgang spillemessig kamp for kamp, men de har fått dårlig betalt. Den sterke 3-0-seieren mot Spurs før landslagspausen var første seieren i Premier League siden serieåpningen mot Watford. Den viste at Potter sin taktikk virker.

Men: Villa har et godt tak på Brighton Vertene er ubeseiret i de åtte siste kampene mot the Seagulls. Sist gang Brighton slo Villa var tilbake i 1980. Det er lenge siden. Begge kampene i Championship sist sesong endte 1-1. Det blir trolig jevnt denne gangen også, men jeg tror hjemmebanefordelen blir avgjørende.


Kommentarer til denne saken