SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

VIF-marerittet i Ålesund fortsetter

Aalesund og Mostafa Abdellaoue (t.v.) elsker å slå Vålerenga hjemme i Ålesund. Oslo-laget har kun vunnet en gang på elleve forsøk på Color Line Stadion.

Aalesund og Mostafa Abdellaoue (t.v.) elsker å slå Vålerenga hjemme i Ålesund. Oslo-laget har kun vunnet en gang på elleve forsøk på Color Line Stadion. Foto:

Av

Vålerenga har ti kamper på rad uten seier i Ålesund.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsEtter fire dager på rad med plusstall for oddstipsene, gikk vi på en smell torsdag. Celta spilte 1–1 mot United, og Roskilde tapte 2–3 mot Nykøbing. Det eneste laget som innfridde var Lyon. De vant 3–1.

Det er et flott oddsprogram denne fredagen. Blant annet med to kamper fra Premier League: Everton – Watford og West Brom – Chelsea. Det er også full serierunde i fransk Ligue 2, og i den norske eliteserien skal Aalesund møte Vålerenga hjemme på Color Line Stadion.

Lørdagskupongen: Brann er uslåelig hjemme i Bergen

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 6000 kroner!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Aalesund – Vålerenga H

Norsk, eliteserie. Etter å ha tapt de to første kampene denne sesongen, virker det som Aalesund har funnet formen. På de fem siste kampene har de tre seire og to uavgjorte.

De har spilt uavgjort på bortebane mot Strømsgodset (1–1) og Rosenborg (0-0), og de har vunnet mot Lillestrøm (3-1), Tromsø (3–1) og i forrige serierunde slo sunnmøringene Molde i Molde for første gang i serien på ni sesonger. Aalesund vant kampen 1–0. Nå ligger tangotrøyene kun to poeng bak annenplassen.

Aalesund har et usedvanlig godt tak på Vålerenga hjemme på Sunnmøre. De står med åtte seire og to uavgjorte på Color Line Stadion mot Oslo-laget.

Vålerenga har faktisk kun vunnet én kamp på Color Line Stadion. Det var i 2005, og det begynner å bli en stund siden.

Thrandarsson er trolig fortsatt ute med skade hos vertene. Riise er også usikker.

Ronny Deila og Vålerenga har fått en grusom start på sesongen. Oslo-klubben har tapt fire av de syv første kampene. De ligger nå helt nede på tolvteplass, kun ett poeng foran Lillestrøm som er under nedrykksstreken.

I forrige serierunde tok de ett poeng mot Stabæk, men det var av det heldige slaget.
Vålerenga fikk et omdiskutert straffespark sent i kampen, og scoringen fra straffemerket reddet ett poeng.

På bortebane har VIF vært en katastrofe så langt. De har nemlig tapt alle tre bortekampene så langt og sluppet inn ti mål. Det kan bli tøft når det møter Aalesund som har scoret syv ganger på hjemmebane hittil. Det er kun to lag i eliteserien som scorer mer enn dem på eget gress.

Agyiri og Fredheim Holm er ennå ikke friskmeldt. Moa og Keita kan komme til å spille denne kampen.

Aalesund er favoritt, men jeg synes 2,15 i odds på hjemmelaget er interessant. Går for Aalesund-seier. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt singeltips fredag 12. mai:

Aalesund – Vålerenga 2,15 – 3,20 – 3,00 H

Total odds: 2,15