SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tøff bortekamp for David Nielsen menn

David Nielsen og Lyngby har imponert denne sesongen, men vår oddstipper tror de taper mot Brøndby i kveld.

David Nielsen og Lyngby har imponert denne sesongen, men vår oddstipper tror de taper mot Brøndby i kveld.

Av

Brøndby vil ikke tape foran egne fans.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Oddstips17. mai ble dessverre en nedtur for Spillsenteret. Sheffield Wednesday rotet vekk ledelsen mot Huddersfield. Dermed ble det ingen premie.

På torsdagens langoddsprogram er det flere godbiter. Det er avgjørende playoffkamper i England, Leicester møter Tottenham i Premier League og det er interessante kamper fra både Sverige og Danmark.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 3000 kroner!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Brøndby – Lyngby H

Dansk, Superliga. Brøndby har allerede sikret seg annenplassen i Superligaen, mens Lyngby kjemper om tredjeplassen. Det er utgangspunktet før kampen.

Jeg tror ikke Brøndby har tatt sommerferie helt ennå, selv om de har tapt de to siste kampene. De har spilt to tøffe bortekamper mot henholdsvis Midtjylland (2–4) og FC København (0-1).

I søndagens bortekamp mot FCK kunne Brøndby-trener Alexander Zorniger glede seg over at laget hans spilte en god andre omgang. De skapte flere sjanser, og kunne fort fått med seg ett poeng i København-derbyet.

Nå kan Brøndby komme seg tilbake på vinnersporet mot overraskelseslaget til David Nielsen. Siden klubben allerede har sikret seg annenplassen, så vil de helt sikkert spare spillerne som sliter med småskader. De skal spille cupfinale 25. mai, og den er viktigst for Brøndby akkurat nå.

Hjörtur Hermannsson er suspendert, mens Jan Kliment er usikker på grunn av skade.

Trolig Brøndby IF-lag: Rønnow – Larsson, Arajuuri, Röcker, Sikosek – Austin – Kalmar, Nørgaard – Mukhtar – Phiri, Wilczek.

Nyopprykkede Lyngby har imponert stort denne sesongen. Sist slo de Nordsjælland 2-1, og det gjorde at Farum-laget ble hektet av i kampen om en topp fire-plassering. David Nielsens menn ligger på fjerdeplass med 49 poeng, to poeng bak FC Midtjylland som vant 3–2 mot FCK i går.

Lyngby har én kamp mindre spilt enn FCM, og de vil klatre opp på tredjeplassen med seier i torsdagens bortekamp. Med tre kamper igjen av sesongen avgjør Lyngby selv om de skal havne på tredjeplass, som gir Europaliga-kvalik neste sesong.

Den tidligere Strømsgodset- og Nest-Sotra-treneren David Nielsen må klare seg uten Jesper Christjansen og Mikkel Rygaard som begge er suspendert, mens Mathias Tauberer ute med en korsbåndskade.

Sannsynlig Lyngby BK-lagoppstilling: Hansen – Brandrup, Joansson, Sørensen, Lumb – Ørnskov, Larsen – Blume, Fosgaard, Boysen – Ojo.

Motivasjonsspillet er selvsagt å stole på Lyngby, men Brøndby spiller på hjemmebane. De vil ikke tapte foran egne fans, tror jeg. Særlig ikke etter at de har to tap på rappen på bortebane. Det er viktig å vinne igjen før de skal spille cupfinale, så jeg tror Lyngby skal få det tøft på torsdag.

Disse to lagene har møttes tre ganger denne sesongen. Brøndby har to seire og Lyngby én. Lyngby mangler kaptein Mathias Tauber som er skadet. Jeg tror Brøndby tar alle tre poengene her.

Oddsen er 1,78, og innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1955.

Her er vårt singeltips torsdag 18. mai:

Brøndby–Lyngby 1,78–3,25–3,70 H

Total odds: 1,78