SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sterling scorer i hver kamp

Raheem Sterling feirer England sin første scoring i hjemmekampen mot Kosovo. Vi tror Sterling kan lage problemer for Tsjekkia i kveld. Han scoret tross alt tre mål mot dem på Wembley. (AP Photo/Matt Dunham)

Raheem Sterling feirer England sin første scoring i hjemmekampen mot Kosovo. Vi tror Sterling kan lage problemer for Tsjekkia i kveld. Han scoret tross alt tre mål mot dem på Wembley. (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Av

Raheem Sterling herjet med Tsjekkia på Wembley, da England vant 5-0 i mars. Vi tror han scorer igjen i kveld.

DEL
Spillsenterets øvrige fredagsmeny:
Oddstips EM-kvaliken: England gjør ingen feil i Praha
Måscorerspill EM-kvaliken: Sterling scorer i hver kamp

OddstipsVikinglotto: Norsk kvinne vant 117 millioner kroner i Vikinglotto

På fredagens langoddsprogram er det syv kamper fra EM-kvalifiseringen i fotball. Høydepunktet for anglofile nordmenn er antakeligvis Englands bortekamp mot Tsjekkia. Også store fotballnasjoner som Frankrike og Portugal er i aksjon fredag. På ishockeyfronten er det full rulle. Det spilles blant annet kamper i HockeyAllsvenskan, i Sveits, Østerrike, Tyskand, Finland og Danmark. Natt til lørdag er det to kamper i NHL.

Fredag er det ca 289 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Raheem Sterling scorer mål - 2,20 i odds (spilestopp kl. 2040)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Harry Kane, Raheem Sterling og Jadon Sancho har scoret eller har mågivende pasninger på 120 mål i Premier League, Bundesliga og for England. Er det noen andre landslag i verden som har en bedre angrepstrioen akkurat nå? Jeg tror ikke det.

England har scoret 19 mål på de fire første kampene, og de tre spissene har scoret 14 av dem. Når man tar med at to av scoringene til England har vært selvmål (ett mot Tsjekkia og ett må Kosovo) er det kun tre mål som har vært scoret av andre spillere.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Det er en spiller som virkelig skinnner om dagen. Sterling har scoret mer enn Kane for klubb og landslag de siste 14 månedene - med åtte mål for England på de ni siste kampene. Manchester City-stjernen har scoret eller hatt målgivende pasninger på tolv mål, og det er ingen andre spillere hos de ti beste landslagene i verden som har vært involvert i like mange mål siden starten av forrige sesong.

Raheem Sterling har scoret i alle de fire første EM-kvaifiseringskampene til England så langt. Han står med seks mål på fire kamper, og scoret tre av dem mot Tsjekkia på Wembey. Jeg tror Sterling også kan skape problemer for tsjekkerne i fredagens bortekamp. Oddsen på Sterling-scoring i Praha er 2,20. Det mener jeg er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!