SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Snubler United på hjemmebane?

Manchester United's Paul Pogba, center, tries to get past Celta's Nemanja Radoja, right, during a Europa League, semifinal, first leg soccer match between Celta and Manchester United at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Thursday May 4, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)

Manchester United's Paul Pogba, center, tries to get past Celta's Nemanja Radoja, right, during a Europa League, semifinal, first leg soccer match between Celta and Manchester United at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Thursday May 4, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar) Foto:

Av

Her er torsdagens råtips!

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsSpillsenteret er i flytsonen. For tredje dag på rad gikk singeltipset vårt inn, og vi har hatt full klaff på de fire første tipsene denne uken. Onsdagens seier til Atletico ga pene 2,50 i odds (100 kroner i innsats).  Natt til torsdag var vi svært nær ved å få inn dobbelttipset vårt til  9,76 i odds, men en scoring av Toronto på overtid ødela. Det ble likevel overskudd på gårsdagens tips.

Det er et magert oddsprogram torsdag. De to udiskutable høydepunktene er semifinalene i Europaligaen: Manchester United – Celta Vigo og Lyon – Ajax.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Manchester United – Celta Vigo

Europaligaen, semifinale. Kamp 2 av 2. United tok en råsterk 1-0-seier på bortebane i Vigo. En vakker frisparkscoring fra Marcus Rashford sørget for at Jose Mourinhos menn har et perfekt utgangspunkt før hjemmekampen mot Celta.

«Europa League er ikke den turneringen Manchester United ønsker å være med i,» uttalte United-manager José Mourinho foran den første gruppekampen mot Feyenoord i fjor høst.

Det mener han ikke nå, 13 kamper senere. Nå satser Mourinho alt på Europaligaen. En seier i Europaligaen betyr ikke bare et nytt trofé i pokalskapet på Old Trafford, det er veien inn i neste sesongs Mesterliga. For etter helgens 0-2-tap mot Arsenal virker det lite sannsynlig at United skal bli blant de fire beste i ligaen.

United er fire poeng bak Manchester City, og fem poeng bak Liverpool, med én kamp til gode på sistnevnte.

Mourinhos menn virket nærmest uslåelig før helgens tap. De står nå med 3-2-1 på de siste seks kampene, og har 13-12-1 siste 26.

På hjemmebane har United 7-10-1. På hjemmebane har de ikke tapt på de siste 17 kampene i Europa. Fasiten viser imponerende 14 seire og tre uavgjorte.

Rojo, Zlatan, Shaw og Young er alle ute.

Sannsynlig Manchester United-lag: Romero; Valencia, Bailly, Blind, Darmian; Fellaini, Herrera, Pogba; Lingard, Rashford, Mkhitaryan.Celta Vigo har prioritert Europaligaen de siste ukene, og det har preget resultatene i La Liga. De tapte som ventet i helgen, 0–3 borte mot Malaga. Nå står de med 1-0-5 på de seks siste seriekampene. Men: Ikke la dere lure, Celta er et bedre lag enn de resultatene skulle tilsi.

På bortebane har Celta 4-4-10 i La Liga, men i Europaligaen har de 3-2-1, tapet kom mot Ajax.

Celta har tatt sterke borteseire mot sterke hjemmelag som Shaktar Donetsk og Krasnodar. Det er de resultatene som gjør meg optimistisk. Rossi er langtidsskadet.

Trolig Celta-startoppstilling: Sergio; Mallo, Cabral, Roncaglia, Jonny; Radoja, Tucu; Wass, Aspas, Sisto; Guidetti.

United har aldri tapt kamp nummer to i Europa etter å ha vunnet den første kampen på bortebane.

Manchester United imponerer ikke, og Celta Vigo har vist tidligere i turneringen at de kan overraske på bortebane. 1,50 i odds på United er helt uaktuelt. Det er ikke usannsynlig at Celta kan vinne.

Husk det er spanske lag som har vunnet denne turneringen de tre siste sesongene. Alle gangene har Sevilla vunnet turneringen. Jeg tror på en spansk sjokkseier til herlige 5,25 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2100.

Her er vårt råtips torsdag 11. mai:

Manchester United–Celta Vigo 1,50–3,95–5,25 B

Total odds: 5,25