SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sjekk tipsene på 17 av tirsdagens kamper

Leeds United og Patrick Bramford (t.v.) har hatt trøbbel på bortebane denne sesongen.

Leeds United og Patrick Bramford (t.v.) har hatt trøbbel på bortebane denne sesongen. Foto:

Av

Leeds United har slitt på bortebane denne sesongen. Vi tror de kan få problemer mot Reading FC tirsdag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips: Sjekk tipsene på 17 av tirsdagens kamper

Oddsdobbel: Målfest i Madrid

Oddsdobbel: Mourinho-oppturen fortsetter i Champions League

Eurojackpot: Tre deler 908 millioner kroner

Vikinglotto: Vant saftige 2,4 millioner i andrepremie i Vikinglotto

Det er midtuke med Champions League og Europa League og dermed duket for en heftig midtuke. Tirsdag spilles det åtte kamper i Champions League gruppespillet. I tillegg er det midtukerunde i Championship der det spilles seks kamper i kveld. I tillegg er det også kamper i både League One og League Two. På hockeyfronten er det en kamp i Get-ligaen og en kamp i SHL, mens det spilles tre kamper i NHL natt til onsdag.

NB! Onsdag er det ca. 144 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Millwall FC - Wigan Athletic 1,87 - 3,05 - 3,75 H (spillestopp kl. 2040)

3-1-1 på de fem siste for Millwall som har klatret helt opp til 10. plass i denne perioden. Som vanlig bunnsolide hjemme på the Den med 5-2-1 hittil. Wigan kjemper på i bunnen og ligger femte sist med 15 poeng. Hele 13 av de poengene er tatt hjemme. Svake 0-2-7 på ni spilte bortekamper. 1,92 på hjemmeseier er klart godkjent odds og det mest interessante objektet blant tirsdagens kamper i Championship.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Juventus - Atletico Madrid 2,10 - 3,05 - 3,70 H (spillestopp kl. 2055)

Toppkamp i gruppe D der Lokomotiv Moskva og Bayer Leverkusen er de to øvrige lagene. Juventus er allerede klare for sluttspill med sine 10 poeng og sikrer gruppeseieren med seier her. Cristiano Ronaldo ble hvilt i helgens bortekamp mot Atalanta som endte med en overbevisende 3-1 seier. Ronaldo er tilbake her. Atletico Madrid tapte overraskende 1-2 borte for Bayer Leverkusen i forrige runde, men har fire poeng ned til 3. plassen og har hjemmekamp mot Lokomotiv Moskva i siste runde. Har ikke løsnet helt i La Liga enda, selv om laget ligger på 4. plass. Sju av 14 seriekamper har endt uavgjort og fire av sju bortekamper har endt med uavgjort. Diego Costa og Stefan Savic er ute, mens Joao Felix er tilbake etter sitt skadefravær. 2,10 på hjemmeseier er godkjent.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Røde Stjerne - Bayern München (over/under ant. mål 3,5) Over 1,90 (spillestopp kl. 2055)

Champions League, gruppe B der Tottenham og Olympiakos er de to øvrige lagene. Røde Stjerne med 0-3 borte mot Bayern, 3-1 hjemme mot Olmypiakos, 0-5 borte mot Tottenham og 0-4 hjemme mot Tottenham i sine fire første. Bayern München med full pott etter 3-0 hjemme mot Røde Stjerne, 7-2 borte mot Tottenham, 3-2 borte mot Olympiakos og 2-0 hjemme mot Olympiakos. Røde Stjerne har altså vært involvert i målfester hver gang. 1,90 på at kampen går over 3,5 mål er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Huddersfield Town - Swansea City 2,50 - 3,00 - 2,55 H (spillestopp kl. 2040)

Lørdag mente vi at Huddersfield var et bra spilleobjekt hjemme mot Birmingham, men det endte 1-1. Hudds har uansett fått opp farten etter en svak start på sesongen og står med 4-4-1 på sine ni siste seriekamper. Er likevel helt nede på 19. plass. Swansea opptrer svært ustabilt for tiden og står med 3-2-3 på sine åtte siste. Skuffende 0-1 tap hjemme for Millwall lørdag. Er faktisk ubeseiret på sine åtte første bortekamper. Det er klar U-fare i denne kampen, men lar vi likevel mest friste av flotte 2,50 i odds på hjemmelaget.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Cardiff City - Stoke City 2,25 - 2,90 - 2,90 H (spillestopp kl. 2040)

Engelsk Championship. Det vil seg fortsatt ikke på bortebane for Cardiff. Kom riktignok tilbake fra 0-2 borte mot Chalrton lørdag til 2-2. Men det var lagets niende bortekamp for sesongen og de er fortsatt uten borteseier (0-5-4). Det går betydelig bedre hjemme i Wales der tallene viser 5-2-1. Ligger helt nede på 16. plass. Stoke åpnet katastrofalt dårlig, men fikk seg et par seire tidlig i oktober. Så ble det tre strake tap igjen, før de to siste er vunnet mot middels motstand. Ligger nest sist med 14 poeng og har moderate 2-1-5 på bortebane. 2,25 i odds på svært hjemmesterke Cardiff er slett ikke verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lokomotiv Moskva - Bayer 04 Leverkusen 3,85 - 3,40 - 1,92 H (spillestopp kl. 2055)

Gruppe D der Juventus og Atletico Madrid er de to andre lagene. Begge disse lagene står med 3 poeng, så vinneren av den vil feste grepet om 3. plassen. Det omvendte oppgjøret i Leverkusen endte med 2-1 seier til Lokomotiv. Som deretter har tapt 0-2 hjemme mot Atletico Madrid og 1-2 både borte og hjemme mot Juventus. Bayer Leverkusen var uten poeng i denne grupppa før de noe overraskende slo Atletico Madrid 2-1 hjemme i forrige runde. Nadiem Amiri ble utvist da og soner karantene. Ikke lett å forstå hvorfor Bayer Leverkusen er satt til så store favoritter og verdien ligger åpenbart på hjemmeseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Galatasaray - Club Brügge 2,95 - 3,25 - 2,33 H (spillestopp kl. 2040)

Femte gruppespillrunde i Champions League og dette er en kamp om den viktige 3. plassen i gruppe A. Galatasaray gikk på sitt første hjemmetap i serien 6. mai 2017, da de røk 0-1 mot Istanbul Basaksehir fredag kveld. Har tapt 0-1 mot både Real Madrid og PSG i sine to første hjemmekamper i denne gruppa, og står med det ene poenget de fikk borte mot Club Brügge i åpningsrunden. Club Brügge med to poeng etter 2-2 borte mot Real Madrid i den andre runden. Så har det blitt 0-5 tap hjemme og 0-1 tap borte mot PSG. Galatasaray fester grepet om 3. plassen med seier i denne og 2,55 er slett ikke verst hjemmeodds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

HV71 - Örebro HK 1,92 - 3,90 - 2,90 H (spillestopp kl. 1855)

Ishockey og SHL. HV 71 med snudde 1-3 til overtidsseier mot Djurgården torsdag kveld og tok sin fjerde strake seier. Ligger på 5. plass med 34 poeng og er som vanlig sterke hjemme i Jönköping. Ørebro er i knallform og etter hjemmetapet 1-3 for nettopp HV 71, står laget med seks seire på de sju siste. Ligger på 3. plass med 40 poeng. Hjemmesterke HV 71 får uansett et klart tips i denne toppkampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Forest Green Rovers - Crewe Alexandra 2,50 - 3,00 - 2,40 H (spillestopp kl. 2040)

Toppoppgjør i League Two. Forest Green på 2. plass med 34 poeng, mens Crewe på plassen bak har 33 poeng. Forest Green med 3-1-2 på seks siste og tapte 0-1 mot Plymouth i forrige hjemmekamp. Totalt 4-2-2 på åtte spilte hjemmekamper. Etter en svak periode med kun ett poeng på tre kamper, ble det hele 5-0 hjemme mot tabelljumbo Morecambe for Crewe lørdag. Solide 5-1-2 på åtte spilte bortekamper. Hjemmeseire i de to siste tilsvarende. 2,25 for H er ikke så aller verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Fulham - Derby County 1,52 - 3,75 - 4,90 H (spillestopp kl. 2040)

Fulham er uten tvil et av lagene med høyest kapasitet i Championship. Ligger på 4. plass med 29 poeng og har sju poeng opp til serieleder West Bromwich. Fine 5-2-2 hjemme på Craven Cottage. Derby har slitt voldsomt på bortebane denne sesongen og kun vunnet en av åtte bortekamper (1-3-4). Helt andre takter på hjemmebane der topplaget Preston ble slått 1-0 lørdag. Tre strake bortetap og slett ikke lett med bortekamp mot solide Fulham. Det finner dog klart bedre objekter enn Fulham denne tirsdagen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Luton Town - Charlton Athletic 1,95 - 3,35 - 3,10 H (spillestopp kl. 2040)

Championship og møte mellom to av de nyopprykkede lagene. Luton har som ventet fått det tøft og ligger tredje sist med 14 poeng. Holdt godt følge med Leeds i hjemmekampen lørdag, men endte opp med 1-2 tap. Det var lagets femte strake tap, men motstanden har også vært tøff i det siste. 2-2-4 hjemme. Charlton åpnet meget friskt, men har som ventet falt litt av etterhvert. Har ikke bedre enn 2-3-5 på sine ti siste, men innledet som nevnt bra og har 23 poeng. Moderate 2-3-3 på åtte spilte bortekamper. 2-2 i tilsvarende kamp i League One forrige sesong. 2,00 på hjemmeseier er nok vel snaut til å friste nevneverdig.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Real Madrid - Paris St. Germain 2,40 - 3,55 - 2,65 H (spillestopp kl. 2055)

Champions League, gruppe A. Real Madrid har trøblet litt innledningsvis denne sesongen, men det har gått seg til etterhvert. Ti poeng på de fire siste seriekampene i La Liga, og etter 0-3 borte mot PSG og deretter kun 2-2 hjemme mot Club Brügge, har det blitt seier i de to siste gruppespillkampene. Sikrer avansement med seier her. PSG er allerede videre etter full pott og 12 poeng på de fire første. Leder med åtte poeng ned til Marseille i hjemlige Ligue 1.Motivasjon tilsier hjemmeseier. 2,30 er ok odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Real Madrid - Paris St. Germain (over/under ant. mål fulltid 3,5) Over 2,25 (spillestopp kl. 2055)

Champions League, gruppe A. Real Madrid har trøblet litt innledningsvis denne sesongen, men det har gått seg til etterhvert. Snudde 0-1 til 3-1 seier hjemme over Real Sociedad i helgens seriekamper og står med ti poeng på de fire siste seriekampene i La Liga.Etter 0-3 borte mot PSG og deretter kun 2-2 hjemme mot Club Brügge i de to første gruppespillkampene i Champions League, har det blitt seier 1-0 borte og 6-0 hjemme mot Galatasaray i de to siste gruppespillkampene. Sikrer garantert sluttspill med seier i kveld. Zinedine Zidane har ingen spesielle fravær i sin tropp og har med seg hele artilleriet i sin 19-mannstropp. Thomas Tuchel har for første gang denne sesongen både Kylian Mbpappe, Neymar og Mauro Icardi tilgjengelig samtidig og midtbaneleganten Marco Veratti er også med i troppen etter skadefravær.Det lukter mål i Madrid i kveld og 2,25 i odds på at dette blir festlig og ender over 3,5 mål er fin odds og kan testes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Reading FC - Leeds United 4,10 - 3,40 - 1,70 B (spillestopp kl. 2055)

Etter ti poeng på fire kamper, måtte Reading se seg slått 0-1 borte mot et meget godt Brentford-lag lørdag. Reading ligger på 18.plass, men har uten tvil kapasitet for å klatre på tabellen. 4-0-4 på åtte spilte hjemmekamper, men de tre siste hjemmekampene er alle vunnet. Leeds henger på i toppen, men måtte virkelig slite for å slå bunnlaget Luton 2-1 borte lørdag og måtte ha hjelp av et selvmål i sluttminuttene. Har ikke bedre enn 1-2-2 på de fem siste bortekampene. 3,95 på hjemmeseie er for høyt og verd en liten innsats.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester City - Shakhtar Donetsk (over/under ant. mål fulltid 3,5) Over 1,87 (spillestopp kl. 2055)

Gruppe C der Dinamo Zagreb og Atalanta er de to øvrige lagene. Manchester City "nøyde" seg med 1-1 borte mot Atalanta i forrige runde og den kampen var kun noen dager for den meget viktige PL-kampen mot Liverpool. Står med 10 poeng seier i denne sender laget videre. Shaktar Donetsk har fortsatt en fair sjanse til å seg videre i og med at de møter Atalanta hjemme i siste runde. Har vært involvert i meget målrike oppgjør hittil og i ingen av de fire første har det blitt mindre enn tre mål. Vanskelig å finne gode spillobjekter i denne, men 1,87 på at kampen går over 3,5 kan testes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Atalanta - NK Dinamo Zagreb 1,53 - 4,15 - 5,40 B (spillestopp kl. 2055)

Champions League, gruppe C der Manchester City og Shaktar Donetsk er de to øvrige lagene. Atalanta har vært en av de store skuffelsene i gruppespillet denne høsten og de svikter også i Serie A i øyeblikket. Står med ett fattig poeng og er nesten hektet av i kampen om 3. plassen også. Dinamo Zagreb er med for fullt i kampen om sluttspillplass. Står med fem poeng og møtet Manchester City hjemme i siste runde. City som garantert er klar for sluttspill på det tidspunktet. Er nok klart best hjemme, men et hjemmelag ute av form er ikke uslåelig. 5,15 på borteseier kan testes med liten innsats.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tottenham - Olympiakos Piraeus (HUB pause) 1,70 - 2,50 - 7,00 H (spillestopp kl. 2055)

Champions League, gruppe B der Bayern München og Olympiakos er de to øvrige lagene. Tottenham fikk en lei start på gruppespillet med kun ett poeng på de to første. Men med 5-0 hjemme og 4-0 borte over Røde Stjerne, er forrige sesongs finalist på god vei mot sluttspillet. Jose Mourinho fikk en flott start som manager med 3-2 seier borte mot West Ham lørdag. Olympiakos står fortsatt kun med sitt ene poeng fra åpningskampen hjemme mot Tottenham. Tottenham er på rett vei nå. 1,28 for hjemmeseier er naturligvis helt uinteressant. 1,70 på at Tottenham leder til pause, klart mer interessant.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset