SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rosenborg får trøbbel på Nordmøre

Rosenborg og Mike Jensen har ikke hatt noen stor sesong. Foto: Ole Martin Wold (NTB scanpix)

Rosenborg og Mike Jensen har ikke hatt noen stor sesong. Foto: Ole Martin Wold (NTB scanpix) Foto:

Av

Rosenborg får det garantert ikke enkelt borte mot Kristiansund i kveld.

DEL
Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:
Det er et omfattende oddsprogram lørdag. Allerede klokken 1300 spilles den nest siste serierunden i begge avdelingne i PostNord-ligaen, i tillegg spilles det en rekke kamper i Norsk Tipping-ligaen. Lørdagen byr også på åtte kamper fra Premier League og det er full rulle i Championship, League One og League Two. Ellers spilles det to kamper i den hjemlige i Eliteserien, hvor Kristiansund spiller hjemme mot Rosenborg og Vålerenga barker sammen med Stabæk på Intility Arena. Det er også kamper fra La Liga, Bundesliga og Ligue 1.


Kristiansund - Rosenborg H 3,40 (spillestopp kl 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Eliteserien her hjemme og tro det eller ei, det gjenstår fortsatt seks serierunder til tross for at man får følelsen av at Eliteserien har pågått i en evighet.

Kristiansund hadde flotte 3-2-0 på fem kamper, før de landet med et brak borte mot Tromsø i siste serierunde før landslagspausen. 0-5 måtte Christian Michelsens menn reise hjem med etter at Tromsø endelig fikk en slags uttelling for mange bra spillemessige prestasjoner. Uansett har KBK vært klart best hjemme de tre sesongene de har vært på Norges høyeste nivå. Kun to tap er det blitt hjemme denne sesongen, totalt viser tallene 6-3-2.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Rosenborg hadde ikke tapt en seriekamp siden 23. juni (0-1 borte mot Tromsø), og stod med 7-4-0 på elleve seriekamper, da det endte med 1-2 tap borte mot Haugesund for 14 dager siden. Noen har av en eller annen grunn fantasert om at Rosenborg kunne ta igjen Molde og ta seriegull i løpet av perioden uten tap, men dem er ingen av lenger. 13 poeng skiller opp til Molde når seks serierunder gjenstår og opp til Odd på 3. plass er det fem poeng. RBK har underprestert på bortebane denne sesongen og kun tatt tre seire (3-4-5). Marius Lundemo soner karantene for gule kort, mens det er usikkert om Tore Reginiussen blir klar.

Kristiansund tapte 0-2 i tilsvarende kamp forrige sesong, mens det endte 3-3 i 2017-sesongen. Vær du sikker at Christian Michelsens menn skjerper seg fra fadesen mot Tromsø for 14 dager siden. 3,40 på hjemmeseier er et klart valg for oss og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!


Kommentarer til denne saken