SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Real Madrid tåler et tap

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, centre, celebrates a goal with teammates Marcelo, right, and Karim Benzema during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Jan. 7, 2017. Benzema and Ronaldo scored one goal each in Real Madrid's 5-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco)

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, centre, celebrates a goal with teammates Marcelo, right, and Karim Benzema during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Jan. 7, 2017. Benzema and Ronaldo scored one goal each in Real Madrid's 5-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco) Foto:

Av

Real Madrid trenger ikke å vinne i Sevilla.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

MidtukekupongenDet er cupkamper som dominerer midtukekupongen denne uken. Det er kamper fra den engelske ligacupen, franske Coupe de la League, spansk La Liga og italiensk Coppa Italia.

De to topplagene i La Liga barker sammen i den spanske cupen torsdag. Sevilla tapte 0–3 i den første åttendedelsfinalen i Madrid, så det spørs om Real Madrid stiller med sitt beste lag her. Sevilla er sterke på hjemmebane, hvor de kun har tapt én av åtte ligakamper denne sesongen. Real tåler et knapt tap, og vi kjører en splitt med HB.

Bonuspotten røk i helgen, så denne uken er den på bare 300 000 kroner, mens pausepotten har økt til 230 000 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 1855.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Southampton – Liverpool B (U)

Semifinale i ligacupen. Southampton er inne i en tung periode. De har tre strake tap i ligaen og i helgen spilte de 2–2 mot Norwich i FA-cupen. Liverpool skal være bedre enn Southampton, men de kan klare seg med uavgjort på borte og avgjøre på Anfield.

2. Reading – Queens Park Rangers H

Reading viser flott form. De har vunnet de tre siste ligakampene. Det er vanskelig å slå dem på hjemmebane. De står med 8-3-1 på Madejski Stadium så langt denne sesongen. QPR viser tegn til bedring. De har vunnet de to siste ligakampene, men er svake borte.

3. Paris St. Germain – Metz H

Kvartfinale i Coupe de la Ligue. PSG har vunnet de fire siste kampene mot Metz. Selv om Paris-laget hviler flere sentrale spillere, så skal de feie Metz av banen. Metz viser svak form. De er uten seier i de fem siste ligakampene. Unødvendig å sløse med garderingene.

Følg Spillsenteret på Facebook!

4. Barcelona – Athletic Bilbao H

Åttendedelsfinale i Copa del Rey. Athletic overrasket med å vinne første kampen 2–1 i Baskerland, men på bortebane har de ikke vært like gode. Barcelona virker å være litt ute av form. Messi reddet 1–1 helt på tampen av kampen mot Villarreal sist. Barca bør vinne!

5. Villarreal – Real Sociedad H (UB)

Åttendedelsfinale i Copa del Rey. Den første kampen vant Sociedad 3–1. Villarreal trenger antakeligvis en tidlig scoring for å skape spenning. De imponerte med å spille 1–1 mot Barcelona i helgen. Vanskelig å bli klok på Sociedad på bortebane. De står med 4-0-4.

6. CF Córdoba – AD Alcorcón H (U)

Åttendedelsfinale i Copa del Rey. Det første møtet mellom lagene endte målløst. Cordoba slo ut La Liga-laget Malaga i forrige runde, og da vant de 2–0 på hjemmebane. Alcorcón slo ut Espanyol, men de trengte straffespark for å avgjøre. Denne matchen blir jevn!

7. CD Alaves – Deportivo La Coruna H (U)

Åttendedelsfinale i Copa del Rey. Den første kampen endte 2–2. Alaves spilte 0–0 mot hjemmesterke Athletic Bilbao i helgen. De har ikke imponert på hjemmebane, men skal være i stand til å slå bortesvake Deportivo. De har ennå ikke vunnet borte i ligaen.

8. Sevilla – Real Madrid B (H)

Åttendedelsfinale i Copa del Rey. Løpet er nok kjørt for Sevilla. De tapte 0–3 i den første kampen, men det spørs om Real Madrid stiller med sitt beste lag her. Det kan hende de tar lett på returkampen, og Sevilla som er gode hjemme kan kanskje ta en knapp seier. 

9. SD Eibar – Osasuna H

Åttendedelsfinale i Copa del Rey. Osasuna fikk grisejuling i første kampen. De tapte 0–3 på hjemmebane. Det blir ikke lettere på bortebane. Eibar tapte 0–2 mot Atlético Madrid i helgen, men de har vært god mot de svake lagene i La Liga. Hjemmefordelen avgjør!

10. Celta Vigo – Valencia H

Åttendedelsfinale i Copa del Rey. Celta har full kontroll etter å ha vunnet første kampen 4–1. De viser fin form. I helgen slo Galicia-laget Malaga 3–1 i Vigo. Det er fullstendig krise i Valencia. Mandag rotet de vekk en 3-2-ledelse mot Osasuna og klarte bare 3–3. Bør bli H!

11. Juventus – Atalanta H

Åttendedelsfinale i Coppa Italia. Juventus har vunnet de siste 13 kampene mot Atalanta., og de har 18 hjemmekamper på rad mot Atalanta uten tap. Statistikken sier det meste. Den gamle damen fra Torino er aldri enkel å møte. Alt tyder på at nytt Atalanta-tap!

12. Milan – Torino H (U)

Åttendedelsfinale i Coppa Italia. Milan slo Juventus i Supercup-finalen på Lillejulaften, og de slet seg til 1-0-seier mot Cagliari i helgen. De er sterke hjemme på San Siro, hvor de står med 7-2-1 i ligaen. Torino har ikke vunnet borte mot Milan på de 14 siste forsøkene.