SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Praktfull hjemmeodds på Eintracht Frankfurt

Danny da Costa (midten) jubler etter å ha scoret Frankfurts tredje mål mot Strasbourg i Europa Leauge. (AP Photo/Michael Probst)

Danny da Costa (midten) jubler etter å ha scoret Frankfurts tredje mål mot Strasbourg i Europa Leauge. (AP Photo/Michael Probst) Foto:

Av

Bayer Leverkusen er uforståelig nok satt til favoritt i kveldens bortekamp mot Eintracht Frankfurt i Bundesliga.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips Championship: Cardiff leverer alltid i Wales

Midtukekupongen: Paris Saint-Germain lar seg ikke stoppe

Oddstips PL: 11 ting du kanskje ikke visste om Manchester United - Liverpool

Oddstips PL: 5 legendariske kamper mellom Manchester United og Liverpool

Fredag ruller klubbfotballen endelig igjen i Europa og det er klart for både Premier League, Eliteserien, La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 igjen denne helgen. Fredagen byr på en kamp fra La Liga, en kamp fra Championship, en kamp fra Bundesliga, en kamp fra Ligue 1, en kamp fra Allsvenskan og en kamp fra dansk superliga, i tillegg til full serierunde i franske Ligue 2. På hockeyfronten er det full serierunde i Hockeyallsvenskan, mens Storhamar får besøk av Narvik i Getligaen her hjemme. Natt til lørdag spilles det seks kamper i NHL.

NB! Vanvittige ca. 390 millioner i Eurojackpot på fredag. Spill Eurojackpot her!


Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen H 2,70 (spillestopp kl 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Tysk Bundesliga og her er det spilt sju serierunder. Brukbar start for hjemmelaget som står med 3-2-2 hittil og 11 poeng. Det gir en foreløpig 9. plass. Mistet som kjent to av sine største profiler foran denne sesongen, men har klart seg bra. Fortsatt ubeseiret hjemme i Frankfurt med 2-2-0 på de fire første. Førstekeeper Kevin Trapp er ute til over nyttår. Det er også noen andre spillere som er uaktuelle, men ingen av disse har spilt for hjemmelaget denne sesongen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Enda bedre start for Bayer Leverkusen som kun har ett tap på sine sju første seriekamper (4-2-1), det tapet kom fjerde sist borte mot Borussia Dortmund (0-4). De to øvrige bortekampene er begge vunnet. Leon Bailey er friskmeldt og men den viktige midtbanespilleren Charles Aranguiz (startet samtlige sju seriekamper) er ny på skadelisten. Det samme er forsvarsspilleren Daley Sinkgraven, men han har kun startet to av seriekampene.

Høyst spesielle 3-0-3 på de sju siste tilsvarende. Pussig at Leverkusen er satt til klar favoritt i kveld. 2,70 på hjemmeseier ser ut som klar overodds og spilles.