SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Formsvake Mjøndalen er i trøbbel

Den tidligere Brann-spilleren Bengt Sæternes er nå trener i Sandnes Ulf. De har fått en god start på sesongen, men trenger tre poeng i denne kampen for å henge med i kampen om direkte opprykk.

Den tidligere Brann-spilleren Bengt Sæternes er nå trener i Sandnes Ulf. De har fått en god start på sesongen, men trenger tre poeng i denne kampen for å henge med i kampen om direkte opprykk.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Bengt Sæternes og Sandnes Ulf kan gjøre vondt verre for Mjøndalen.

DEL

OddstipsTorsdag ble en nedtur for Spillsenteret. Brøndby fikk en spiller utvist tidlig i kampen mot Lyngby og tapte 0-2, og dobbelttipset vårt på Carlisle og Djurgården gikk heller ikke inn.

Fredagens langoddsprogram er innholdsrikt, men det er ikke altfor mange spennende objekter å satse pengene på. Men et par kamper finnes det også denne fredagen, blant annet 1. divisjonsoppgjøret mellom Mjøndalen og Sandnes Ulf.

Lørdagskupongen: Sogndal elsker å ødelegge for Brann

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Mjøndalen – Sandnes Ulf B

Norsk, 1. divisjon. Mjøndalen tapte 1–2 i 16. mai-kampen mot Tromsdalen etter en scoring på overtid. Det var Mjøndalens første tap denne sesongen.

Vegard Hansens karer viser elendig form. De har kun tatt to poeng på de tre siste kampene. Det verste har egentlig vært at de har vært dårlige spillemessig mot relativt svak motstand.

Mjøndalen ligger på femteplass, men de begynner å sakke akterut i forhold til de tre lagene i toppen. På hjemmebane er Buskerud-klubben ubeseiret så langt, men de har foreløpig ikke møtt den beste motstanden.

Sandnes Ulf hadde tre seire på rad før tirsdagens 1-2-tap mot opprykksfavoritt Start i Kristiansand. Prestasjonen var likevel ikke så aller verst.

Bengt Sæternes sine gutter har vist at de kan hamle opp med de beste lagene. De banket Glimt hele 3–0 hjemme i Rogaland i runden før. Laget er på fjerdeplass før helgens serierunde, tre poeng bak serieleder Start.

Sandnes Ulf har fire bortekamper så langt. De har slått Levanger og KIL, mens tapene har kommet mot Åsane og Start.

Sæternes har massevis av eliteserieerfaring i stallen, og det kan bli avgjørende i opprykkskampen. Han har blant annet Kjell Rune Sellin, Vidar Nisja og Remi Johansen.

Kampen mot Mjøndalen blir den tredje toppkampen i løpet av seks dager. Med seier skaffer Sandnes Ulf seg en luke på seks poeng til Mjøndalen, men ved tap passerer Mjøndalen de lyseblå på målforskjellen, og risikerer i tillegg at både Start og Glimt skaffer seg en luke på seks poeng.

Sandnes Ulf leverte en god prestasjon på Sørlandet, og de reiser til Mjøndalen med en god følelse. Jeg tror også at de har et bedre lag enn Mjøndalen akkurat nå. Det skal gi rogalendingene tre poeng i denne kampen. 2,85 i odds på Sandnes Ulf synes jeg er interessant.

Jeg går for borteseier. Innsatsen blir 100 kroner og spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt råtips fredag 19. mai:

Mjøndalen–Sandnes Ulf 2,18–3,30–2,85 B

Total odds: 2,85