SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Big Sam kan slå et svekket United

Sam Allardyce jakter fortsatt sin første seier mot Jose Mourinho i Prenier League.

Sam Allardyce jakter fortsatt sin første seier mot Jose Mourinho i Prenier League. Foto:

Jose Mourinho tenker bare på Europaliga-finalen.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det ble fulltreff på lørdagens råtips på Chicago Fire. Det ga fine 3,20 i odds, og innsatsen var 100 kroner.

Søndagens langoddsprogram byr blant annet på full runde i den norske eliteserien og 1. divisjon, i tillegg er det en høydramatisk avslutning på Premier League. Søndag skal det avgjøres hvem som får spille i Mesterligaen neste sesong. Blir det Arsenal eller Liverpool?

Søndagskupongen: Vinner Mjelde trenerduellen?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Manchester United - Crystal Palace H

Engelsk, Premier League. Manchester United stiller med et svekket lag i hjemmekampen mot Palace.

Jose Mourinho har ikke lagt skjul på at han ikke bryr seg om resultatene i Premier League lenger, og det har også vist seg i de fem siste kampene. Manchester United har fem strake seriekamper uten seier.

Mourinho satser alt på at Manchester United vinner Europaligaen, og på den måten skaffer seg plass i Mesterligaen neste sesong.

Finalen spilles i Sockholm onsdag mot Ajax, og det gjør at Mancheter United stiller med en svært ung startelleveren søndag. Har du hørt om Demi Mitchell, Angel Gomes, Josh Harrop og Scott McTominay? Ikke jeg heller, men det er spillere som trolig vil spille søndagens kamp.

Manchester United-keeper Joel Pereira vil sannsynligvis få sin Premier League-debut søndag.

Pogba trenger kamptrening, så han vil starte kampen. Men de andre spillerne som skal starte på onsdagens kamp vil neppe spille på søndag.

Marouane Fellaini og Chris Smalling sliter med småskader, og begge vil i alle fall stå over kampen mot Palace.

Manchester United har vært helt overlegen i kampene mot Palace. Statistikken viser at de på 17 kamper mot Crystal Palace i Premier League vunnet 14 og spilt tre kamper uavgjort.

De har faktisk vunnet de ni siste hjemmekampene mot London-klubben hjemme på Old Trafford, og de har holdt nullen i åtte av kampene. Det er sterkt, men da har de ikke spilt med juniorlaget.

Sist Crystal Palace vant på Old Trafford var i kvartfinalen i ligacupen i november 2011.

United har uansett resultatet i søndagens kamp ikke vunnet så få kamper i en sesong i Premier League siden 1990-1991-sesongen. Ja, de har utrolig nok tatt flere poeng borte enn hjemme denne sesongen.

På hjemmebane har de spilt uavgjort i ti kamper hittil. Ingen andre lag i Premier League har spilt så mye uavgjort på eget gress denne sesongen.

Palace har løftet seg mot slutten av sesongen. På bortebne har de vunnet fire av de siste syv kampene.

Men: Statistikken forteller at Palace ikke har vunnet den siste seriekampen sin de siste fem sesongene. De har to uavgjorte kamper og tre tap.

En annen liten kuriositet er at Sam Allardyce aldri har vunnet mot et lag som et ledet av Jose Mourinho i Premier League. Han har to poengdelinger og syv tap.

James Tomkins er sannsynligvis tilbake for Crystal Palace, men viktige Yohan Cabaye er usikker. Andros Townsend og Scott Dann må begge stå over kampen på grunn av skader.

Selv om Manchester United stiller med et ungt lag, så vil det ikke bli lett for dem. De siste kampene har vist at United gir blaffen i Premier League, så jeg tror Palace har en glimrende mulighet til å ta sin første seier mot United i ligaen og at Allardyce endelig kan vinne en kamp mot Mourinho.

Odden for borteseier er 2,57. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her etr vårt råtips søndag 21. mai:

Manchester United - Crystal Palace 2,50 - 3,10 - 2,57 B

Total odds: 2,57