SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

4,73 i odds på en deilig tirsdagsdobbel

Marcus Rashford scoret begge målene mot Liverpool i helgen, og han får trolig sjansen fra start i tirsdagens match mot Sevilla.

Marcus Rashford scoret begge målene mot Liverpool i helgen, og han får trolig sjansen fra start i tirsdagens match mot Sevilla. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi stoler på Manchester United og Cardiff tirsdag kveld.

DEL

OddstipsPerfekt start på uken. Singeltipset på Vålerenga til 2,35 i odds satte som et skudd, og med 250 kroner i innsats fikk vi et flott overskudd selv om vi røk på råtipset.

Tirsdagens oddsprogram byr blant annet på to avgjørende åttendedelsfinaler i Mesterligaen. Manchester United tar imot Sevilla hjemme på Old Trafford, og Roma møter Shakthar Donetsk i den italienske hovedstaden. I tillegg er det full rulle i den engelske Mesterskapsserien, og flere kamper fra League One og League Two. På ishockeyfronten er det kamper blant annet fra Sveits, Danmark og Sverige.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Manchester United – Sevilla H

Mesterligaen, åttendedelsfinale. Kamp 2 av 2. Den første kampen i Andalucia endte 0–0. 

José Mourinhos menn fikk en god oppladning til Mesterliga-oppgjøret. De slo Liverpool 2–1 i Premier League lørdag, og United har dermed fem poengs forsprang til Merseyside-laget på tabellen.

De ligger også fire poeng foran lag nummer tre som er Tottenham.

Sevilla hadde to seire på rad mot Malaga og Athletic Bilbao før helgens litt overraskende 0-2-tap hjemme mot Valencia. Nå ser ut til at de får kamp fra Girona om femteplassen i La Liga.

Andalucia-laget vet at de antakeligvis må vinne Mesterligaen, om de skal få spille i turneringen neste sesong. Det tror jeg ikke at de klarer.

Spanjolene får en tøff oppgave på Old Trafford tirsdag. United har kun tapt én hjemmekamp denne sesongen, og det var mot byrival Manchester City.

De viser fin form. Etter 0-1-tapet borte mot Newcastle har Mourinhos menn skjerpet seg. Før tirsdagens kamp har de fem kamper på rad uten tap, og de har vunnet fire av dem.

Marcus Rashford scoret begge målene mot Liverpool i lørdagens kamp, så han får antakeligvis sjansen fra start i tirsdagens match. Jesse Lingard og Ashley Young var også viktige i lørdagens kamp, og det ville ikke overraske meg om begge er i startoppstillingen mot Sevilla.

Daley Blind, Marcos Rojo, Phil Jones og Ander Herrera er ute hos United, mens Paul Pogba og Zlatan Ibrahimović er usikre.

Sevilla har vært bra på bortebane de siste ukene. De har kun tapt én av de siste seks bortekampene uansett turnering. De har vunnet fire av dem.

United får det ikke lett på Old Trafford, men jeg tror likevel at de vinner mot spanjolene. 1,55 i odds holder ikke som singeltips. Derfor kjører vi denne i en dobbel.

Brentford – Cardiff B

Engelsk, Mesterskapserie. Brentford slapp inn et mål etter kun ett minutt borte mot Millwall lørdag. Det viste seg å bli avgjørende.

Selv om The Bees spilte en bra kamp og kom til flere sjanser, klarte de ikke å få ballen i mål mot byrivalen. 

Dean Smith & Co har nå bare tre seiere på de åtte siste kampene i ligaen. Det gjør at de har falt bakpå i opprykkskampen.

Brentford ligger nede på ellevteplass med 53 poeng. De har åtte poeng opp til en playoffplass før tirsdagens serierunde. Jeg tror ikke de klarer å tette gapet.

Hjemme på Griffin Park har de vært vanskelige å slå. Statistikken viser 7-8-2 denne sesongen, og bare én av de ti siste foran egne fans har endt med tap.

Cardiff City kjemper om direkte opprykk. De ligger på annenplass, kun tre poeng bak serieleder Wolverhampton som har mistet formen. 

Waliserne slo Birmingham 3–2 hjemme på lørdag. Det var lagets sjette seier på rad.

De bare maler på, uansett om det er topplag eller bunnlag som står på motsatt banehalvdel. Det er en viktig egenskap om de skal komme seg opp igjen i Premier League.

Selv om de ligger på annenplass, så kan de ikke slappe av. Aston Villa jager like bak dem. Gapet ned til Villa er bare fire poeng, så Cardiff må kjøre på videre om de skal beholde den direkte opprykksplassen.

Det er ingenting som tyder på at de vil slakke på gassen. Waliserne har nå seks seiere på rad og ti kamper på rad uten tap i ligaen. På bortebane har de 8-4-5 denne sesongen.

Brentford er et bra lag, men de har snublet når det virkelig gjelder de siste sesongene. Cardiff virker å være i flytsonen, og da er de vanskelig å stoppe. Denne matchen blir jevn, men 3,05 i odds på Cardiff frister mest. Jeg bruker den i en flott dobbel.

Tirsdagens dobbelttips er Manchester United + Cardiff. Denne kombinasjonen belønnes med flotte 4,73 i odds. Innsatsen er 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 13. mars:

Manchester United–Sevilla 1,55–3,50–5,50 H

Brentford–Cardiff City 2,00–3,25–3,05 B

Total odds: 4,73