Fremstilles for varetektsfengsling etter drap på Sortland

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Avisa Nordland: Politiet jobber i dag videre med etterforskningen etter at en mann ble funnet død på en adresse i Sortland torsdag. Det skriver politiet i en pressemelding.

En mann er siktet for forsettlig drap. Den avdøde var meldt savnet to dager tidligere, den 20. november og det var i forbindelser med denne leteaksjonen at avdøde ble funnet på en adresse på Sortland.

- Etterforskningen er ennå i en tidlig fase og politiets hovedfokus er på dette tidspunktet å samle inn informasjon i saken. Det vil i dag bli gjennomført avhør av en rekke vitner, innsamling av spor og når kriminalteknikere fra Kripos er på plass vil også åstedet bli undersøkt nærmere, sier politiinspektør Per Erik Hagen.

Les også: Mann siktet for drap på Sortland 

Siktede ble avhørt i går og vil i løpet av formiddagen bli framstilt for varetektsfengsling. Politiet vil be om at fengslingsmøtet går for lukkede dører.

- Siktede er villig til å forklare seg og forklarer seg greit. Politiet kan av etterforskningshensyn ikke gå inn på hva siktede har forklart i avhør, opplyser Hagen.

Siktede og avdøde kjente til hverandre, men av hensyn til den pågående etterforskningen vil ikke politiet gå nærmere inn på hvilken relasjon det er snakk om. Politiet er kjent med både siktede og avdøde fra før, uten at de to tidligere har vært involvert i alvorlig kriminalitet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken