Her skrev politiet ut bøter for 77.500 kroner på under ett døgn til scooterførere

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet fikk nok å gjøre i løpet av et lite døgn i Sørreisa fredag 31. mars og lørdag 1. april i fjor.

DEL

De tok turen til Andsvannet og Matfjellet - og der fikk en rekke scooterførere forelegg for sin ferdsel med scooter:

 •  En mann født i 1998 ble fredag 31. mars kl. 18.45 stoppet på en snøscooter ved Andsvannet i Sørreisa.Kontrollen avdekket at han ikke hadde førerkort for snøscooter, ikke hadde han tillatelse til å kjøre i området og scooteren manglet i tillegg kjennemerker. Nå har han fått et forelegg på 14.500 kroner.
   
 • En annen mann født i samme år ble stoppet samtidig. Han hadde kjennemerker på sin scooter, men heller ikke han hadde tillatelse til kjøring i området eller hadde førerkort. Han fikk 13.500 kroneri bot.
   
 • Dagen etter, lørdag 1.april ble en mann i 30-årene stoppet av politiet ved Matfjellet i Sørreisa. Han kjørte en Polaris scooter uten å ha tillatelse til å kjøre i området. han hadde heller ikke førerkort - og har nå fått 13.500 kroer i bot.
   
 • En mannen mann fra Sørreisa ble også stoppet på scooter ved Matfjellet samme dag. han hadde ikke løyve for kjøring i utmark og har fått et forelegg på 9.000 kroner.
   
 • En mann født i 1987 hjemmehørende i Sørreisa ble også stoppet ved Matfjellet lørdag 1. april klokken 13.00. Heller ikke han hadde løyve til ferdsel i området og har nå fått et forelegg på 9.000 kroner.
   
 • En ung scooter-fører, som på det tidspunktet han ble stoppet ikke hadde fylt 18 år, ble stoppet av politiet lørdag på Matfjellet 1. april klokken 13.15. Vedkommende kunne ikke vise fram tillatelse for kjøring i området og har nå fått et forelegg på 9.000 kroner.
   
 • En mann i 30-årene fra Tromsø ble stoppet på Matfjellet i Sørreisa lørdag 1. april klokken 13.15. han hadde ikke papirer med tillatelser for kjøring i området og harn å fått et forelegg på 9.000 kroner.

Dermed ble det totalt skrevet ut forelegg for 77.500 kroner i løpet av kontrollene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken