Sophie Elise ble truet med å bli kastet ut hjemmefra om hun gjennomførte tenåringsdrømmen sin

JENTEDRØM: Sophie Elise Isachsen hadde en tenåringsdrøm om å operere puppene sine.

JENTEDRØM: Sophie Elise Isachsen hadde en tenåringsdrøm om å operere puppene sine. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

– De ville nok bare skremme meg!

DEL

På sin egen nettside skriver Norges største blogger Sophie Elise Isachsen fra Harstad at hun møtte mye motstand i familien da hun var i slutten av tenårene. Hovedsakelig dreide dette seg om drømmen hun hadde om å operere inn silikon i puppene. En drøm hun oppfylte på 18-årsdagen sin.

– Ikke bare har jeg måtte forsvare meg på uttalige familiemiddager, jeg ble også truet med å bli kastet ut av huset av mamma og pappa om jeg tok silikon, skriver hun i et av sine siste innlegg på bloggen.

Svarer foreldre

Hun bemerker at hun ble venner med foreldrene som senere støttet henne i alt hun gjorde.

– De ville vel bare skremme meg fra å ikke gjøre det.

Men 21-åringen som nylig ble kåret til medie-Norges mektigste kvinne må fortsatt svare oppfarende foreldre, som legger skylda på henne for at døtrene deres vil gjøre det samme.

– Jeg må hver eneste dag svare på mailer fra foreldre til barn som har bestemt seg for å operere seg. Fordi jeg har gjort det, skriver hun.

Preget mange

Hun hadde egentlig bestemt seg for ikke å fortelle det på bloggen den gangen, men hun kom til en avgjørelse om å fortelle sine lesere om puppeoperasjonen likevel.

– Jeg ville ikke at noen skulle vite, for jeg ville ikke at det skulle bli koblet mot meg som person. Det har jo ikke noe med meg på innsiden å gjøre.Men jeg skrev det, likevel. Og lite visste jeg da at mine avgjørelser skulle prege så mange.

«Jeg er like lost in space som alle andre. Jeg har ikke svar på alt. Jeg har faktisk svar på veldig lite. Ja jeg opererte puppene. Det gjorde vondt. Jeg ble fornøyd. Livet går videre. Det er en stor sak, men det endret ikke meg. Blir jeg tatt mer seriøst? Nei. Er jeg mer elsket? Nei. Er det vondt? Ja. Ser det bra ut? Ja. Fikk jeg bedre selvtilitt? Nei.»

Les hele innlegget til Sophie Elise her.

Artikkeltags