Rosabloggeren Sophie Elise trakasseres på det groveste etter hennes innlegg på bloggen hvor hun tar et oppgjør med nettrollene som sloss mot flyktningstrømmen til Norge.

Det har haglet med skjellsord og trusler av verste sort. Ord og uttrykk som "din horete feige landssviker", "uvitende menneskekryp" og ytringer om at hun burde fått hodet kuttet av og blitt voldtatt.

I det omtalte blogginnlegget skrev Harstad-jenta blant annet:

"Jeg ser hvordan du er redd for at vi skal glemme språket vårt, hvordan du frykter at det mest populære guttenavnet i oslo er muhammed,  og jeg ser hvordan du ber oss sette ned foten. For nå er det faen meg nok! Jeg ser hvordan du kaller andre dumme, hvordan du forteller oss nordmenn at snart er det vi som må rømme fra vårt eget land. Vårt fredelige, fine land som det vil gå til helvete med fordi vi tar imot 8000 syriske flyktninger... Jeg ser hvordan du prøver, og jeg ser hvor jævla feig du er."

Det fikk altså nettopp de hun skrev om til å reagere.

I et fersk blogginnlegg fra tirsdag ettermiddag, skriver hun om truslene og grovhetene fra "mine egne landsmenn som liksom er så fantastiske og så mye snillere enn "alle andre"."

Hun sier at slik hun ser det er det farlig mennesker over alt, og de kommer i "alle former og fasonger, hudtoner og religioner."

Og:

"Spør deg selv - hva tror du? Tror du 8000 syrere kommer til å padle tilbake der de kommer fra for at du i din kjellerleilighet sitter å kommenterer på facebook at du skal kjempe for landet ditt? Den eneste som vil ha krig her, er du. De flykter fra krig. "