(iHarstad)

Med over 500.000 følgere på Instagram er Sophie Elise Isachsen en av Norges største influensere, nå blir hun også en del av et av de lengstlevende tv-programmene i landet.

Det skriver TV2 på sin hjemmeside.

– Det er så mye historie rundt God kveld Norge. Det er et program som jeg har en sterk relasjon til. Det har vært på så lenge jeg har sett på tv, og å få være en del av det synes jeg er sykt gøy, sier Isachsen til kanalen.

Sammen med Niklas Baarli skal hun lede programmet mens Marte Bratberg er ute i mammaperm.

– Jeg gleder meg til å møte så mange forskjellige folk, for man får jo intervjue alt som finnes av kjendiser. Jeg liker Niklas veldig godt, og jeg er ganske godt kjent med gjengen rundt også. Aller mest så gleder jeg meg til å vise frem at jeg kan dette, sier Isachsen som ble norgeskjent gjennom sin blogg som nå er nedlagt.

Baarli og Isachsen ble kjent under sommerens «Farmen kjendis»-innspilling, og Baarli er veldig fornøyd med den nye makkeren sin.

– Jeg gleder meg helt enormt til å få Sophie som makker. Hun er overraskende skarp, glup og rask. I tillegg så er hun min totale motsetning. Marte er glamorøs hun, altså, men nå skal glam-nivået tidobles. Jeg gruer meg litt til å være han uglamorøse ved siden av Sophie Elise.

På lineær-tv ledes God kveld Norge fortsatt av tv-dronningen Dorthe Skappel, og hun har veldig trua på programmets nyeste tilskudd.

– Jeg tror dette er det beste som kunne ha skjedd God kveld Norge. Sophie Elise har så mange unge fans som forhåpentligvis blir med henne inn i vårt univers, sier Skappel.