Gå til sidens hovedinnhold

Svarer på Signe-utelatelse: – Går på hennes holdninger og oppførsel

Artikkelen er over 5 år gammel

Sportssjef i Norges bryterforbund (NBF), Anders Hestdalen, bekrefter Signe Marie Fidje Stores mistanke om hvorfor hun ikke er tatt ut til landslaget neste sesong.

– Alle på laget må forholde seg til lagets, og NBFs spilleregler. Dette går på Signes holdninger og oppførsel, skriver sportssjef Anders Hestdalen i en tekstmelding til iFinnmark torsdag ettermiddag.

Tidligere torsdag kunne iFinnmark melde at Tana-bryter Signe Marie Fidje Store ikke var tatt ut på Norges landslag kommende sesong.

LES OGSÅ: Signe ikke tatt ut på landslaget: – De bryr seg mer om eget navn og status

– Brydde seg ikke

Over telefonen fra Canada, la hun ikke skjul på at hun var skuffet over avgjørelsen og antydet på lang vei at hennes åpne kritikk av fobundet hadde gjort at hun nå var ute av landslaget.

– Jeg har prøvd å kommunisere med dem om sesongplanene mine, men dem brydde seg mer om at jeg ikke skal si noe til media når jeg er misfornøyd. Jeg skal visst bare nikke og smile til alt dem sier, sa hun.

LES OGSÅ: Bryte-Signe (20) rørte hele Norge da hun kvalifiserte seg for OL. Nå vil hun konkurrere for et annet land

Nå bekrefter altså Hestdalen at det er Signes holdning og oppførsel som er grunnlaget for at hun droppes. Utover dette ønsker ikke sportssjefen å kommentere saken.

 

Kommentarer til denne saken