Storseier til TIL over mesterlag i årets første treningskamp

Runar Espejord i aksjon mot Trencin. TIL-spissen satte inn kampens første mål.

Runar Espejord i aksjon mot Trencin. TIL-spissen satte inn kampens første mål. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

TIL-AS TRENCIN 4-1

 

TIL manglet en rekke spillere i sesongens første treningskamp i Tyrkia mot AS Trencin, regjerende seriemester i Slovakia.

TIL stilte slik: Filip Loncaric – Christian Landu-Landu, Magnar Ødegaard, Simen Wangberg, Kent-Are Antonsen – Magnus Andersen, Jonas Johansen, Morten Gamst Pedersen – Aron Sigurdarson, Runar Espejord, Thomas Lehne Olsen.

Slik var kampen, i omvendt kronologisk rekkefølge:

Slutt, 4-1: TIL vinner stort over de regjerende seriemesterne fra Slovakia i årets første treningskamp. Overbevisende levert. Følg med på nordlys.no senere torsdag for mer fra kampen.

87. min.: Lehne Olsen misbruker en stor sjanse til å sette inn 5-1, og blir muligens snytt for et nytt straffespark i avslutningsøyeblikket.

83. min.: TIL har full kontroll over kampen når vi nærmer oss slutten.

79. min.: TILs siste bytte for dagen. Magnus Andersen går av, og unggutten Gustav Severinsen får sjansen.

76. min., mål 4-1!: TIL kjører på. Nå får de straffespark etter at Espejord blir lagt i bakken av Trencins keeper. Aron Sigurdarson er sikker fra straffemerket.

72. min.: TIL bytter igjen. Morten Gamst Pedersen går ut, og Mikael Norø Ingebrigtsen kommer inn.

69. min.: Ny unggutt inn for TIL. Keeper Jacob Karlstrøm får stå resten av kampen i stedet for Loncaric.

67. min.: Unggutten Henrik Johnsgård kommer inn i backrollen i stedet for Antonsen.

65. min.: Kent-Are Antonsen blir liggende med en lei skade etter en hard takling. Backen må byttes ut.

61. min.: Landu-Landu går ut og Peter Aas kommer inn for TIL. Dagens første TIL-bytte.

57. min. - mål, 3-1: Lehne Olsen setter inn dagens andre og øker TILs ledelse.

54. min. - mål, 2-1: Trencin reduserer på en corner, og det er ikke helt ufortjent etter starten på andre omgang.

50. min.: Stor Trencin-sjanse på et frispark som fra meget god posisjon i feltet heades utenfor.

49. min.: Trencin har åpnet noe bedre etter pause og hatt et par greie angrep, uten at det har blitt farlig foran Filip Loncaric.

46. min.: Andre omgang er i gang.

Pause, 2-0: Det målet var det siste som skjedde før fløyta gikk for halvtid. TIL leder 2-0, og det er ikke mer enn det burde være etter en meget sterk omgang.

45. min. - mål, 2-0!: Der dobler TIL ledelsen. Gamst Pedersen setter opp Sigurdarson, som setter fart og spiller til Thomas Lehne Olsen. Alene med keeper setter han inn dagens andre mål.

44. min.: Der registrerer vi en ganske god Trencin-mulighet. De sender et frispark inn i TIL-feltet, stusser videre og avslutter – men ballen blokkeres av TIL-kaptein Simen Wangberg.

42. min.: Det nærmer seg pause, og det står 9-0 i sjanser til TIL. Trencin, som altså er regjerende seriemester i Slovakia og i år ligger på en femteplass, har ikke skapt noe som helst. Vi legger inn et lite forbehold om hvor toppet slovakene stiller i denne kampen, men det TIL har levert er uansett solid.

35. min.: Sigurdarson legger inn, Espejord stusser videre – og Lehne Olsen blåser en ny, stor sjanse over fra kort hold. Her blir det flere TIL-mål hvis dette fortsetter.

34. min.: Thomas Lehne Olsen header like utenfor fra kloss hold etter innlegg fra Espejord. Det er enveiskjøring i Tyrkia!

33. min.: Trencin serverer Espejord en enorm sjanse! TIL-spissen er alene med keeper, men klarer å sette avslutningen rett på målvakten. Der burde TIL ha doblet ledelsen.

32. min.: Ny god TIL-sjanse. Kombinasjon mellom Sigurdarson og Antonsen, og islendingen avslutter over fra kort hold.

30. min.: TIL har imponert i den første halvtimen av årets første treningskamp. De har skapt fire-fem gode sjanser, og leder fullt fortjent.

28. min.: Stor dobbeltsjanse for TIL! Først skyter Aron Sigurdarson rett på keeper fra ti meter, returen plukker Kent-Are Antonsen opp. Backen får avsluttet, men en ny, god redning av keeper.

26. min. - mål, 1-0!: TIL tar ledelsen! Runar Espejord header inn årets første TIL-mål etter fint forarbeid av Thomas Lehne Olsen.

22. min.: TIL prøver seg igjen når Espejord spilles fri og får skutt, men igjen treffer han den slovakiske keeperen.

21. min.: Brukbar TIL-mulighet. Magnus Andersen får skutt, men keeper slår ballen til corner.

19. min.: Kampen har blitt noe jevnere etter en sterk start av TIL. Det har ikke vært noen nevneverdige sjanser etter Espejords forsøk.

6. min.: Runar Espejord tester skuddfoten fra en god posisjon, men ballen går rett på Trencins keeper. TIL har også hatt et par halvsjanser, og har vært klart best i åpningsminuttene.

1. min.: Kampen er i gang!

Artikkeltags