Slik skal KM Myrland feire 40 år som plateartist

RORBUA:  Nytilsatt daglig leder av Rorbua, Anne-Lise Hansen, inviterer til konsert i kveld med KM Myrland og hans gode venner Jamie Moses og Melvin Duffy.

RORBUA: Nytilsatt daglig leder av Rorbua, Anne-Lise Hansen, inviterer til konsert i kveld med KM Myrland og hans gode venner Jamie Moses og Melvin Duffy. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

KM Myrland feirer i år 40 år som plateartist. Det markeres blant annet med en ny tur i platestudio.

- KM Myrland debuterte i 1976 med plata «Isbål». Nå går han i studio for å spille inn en jubileumsplate som etter planen skal utgis i god tur før sommerferien, opplyser Jan Severinsen.

Men først er det konsert. I kveld spiller KM Myrland og Vante Folk på Rorbua. Ifølge Severinsen er dette også første booking til nytilsatt daglig leder av Rorbua, Anne-Lise Hansen.

Vante Folk består av Steinar Krokstad, Øyvind Nilsen og Tore-Morten Andreassen Figenschow. Til Tromsø kommer også KM Myrlands gode venner Jamie Moses og Melvin Duffy.

- Jamie er en godt kjent musiker på Rorbua. Med seg til Tromsø har han den fantastiske Steel-gitaristen Melvin Duffy. Melvin har blant annet turnert med Robbie Williams og nå i den senere tid First Aid Kit, forteller Severinsen.