Gå til sidens hovedinnhold

Slik skal det nye bygget se ut: - Går alt etter planen, inviterer vi til nyåpning 22.2.22 kl. 22:22

Artikkelen er over 1 år gammel

Kontorbygget skal være på 4.800 kvadratmeter.

Pilar Entreprenør er tildelt oppdraget med å bygge KSAT sitt nye kontorbygg midt på Tromsøya.

Gammel bygningsmasse skal rives før et nytt kontorbygg på 4.800 kvadratmeter bygges. Dette vil gi plass til dobbelt så mange ansatte for KSAT de neste årene.

Signert kontrakt

Denne uken ble kontrakten mellom Pilar Entreprenør AS og Kongsberg Satellite Services AS (KSAT) signert.

- Vi gleder oss til å samarbeide, utvikle og bygge et moderne kontorbygg for KSAT som skal passe godt inn i eksisterende bebyggelse, sier Harald Antonsen, prosjektsjef i Pilar Entreprenør i en pressemelding.

Rivingen av det eksisterende bygget vil starte opp ganske snart. Pilar Entreprenør vil deretter gå i gang med nybygget, som vil strekke seg over fire etasjer. Bygget skal stå ferdig 22. februar 2022.

- Går alt etter planen inviterer vi i KSAT til nyåpningsfest 22. februar 2022 klokken 22:22. Da skal alt være på plass, sier Alf Eirik Røkenes, økonomidirektør i KSAT i pressemeldingen.

Moderne

Det nye bygget skal være et moderne, miljøvennlig og fleksibelt kontorbygg, med gode kontorfasiliteter som gir et attraktivt arbeidsmiljø og som inkluderer møterom, sykkelparkering og treningsrom, står det i pressemeldingen.

De valgte løsningene legger også til rette for at bygget over tid kan tilpasses gjennom å være et arealeffektivt, tilpasningsdyktig og driftsvennlig bygg.

Kontrakten omhandler også tilpasning av utenomhusområder inn mot eksisterende bygningsmasse.

Pilar Entreprenør utvikler seg videre som aktør i byggebransjen i nord. Nybyggprosjektet til KSAT passer fint inn i rekken av andre større entreprenøroppdrag selskapet nå gjennomfører.

- I våre medarbeidere har vi spesialister på flere ulike områder. Dette prosjektet er innenfor vårt satsingsområde og gir grunnlag for langsiktighet og videre utvikling av selskapet, avslutter Vegard Berg-Johansen, daglig leder i Pilar Entreprenør.

Kommentarer til denne saken