TIL forhandler for tiden med nederlandske Heerenveen om å kunne hente Runar Espejord (25) hjem på permanent basis igjen.

Der står Rune Madsen i firmaet Roald Madsen AS klar til å bidra økonomisk for klubben, slik han blant annet også gjorde da de rett før overgangsvinduet stengte fikk inn de danske spillerne Niklas Vesterlund (21) og Felix Vrede Winther (21).

Madsen har de siste årene blitt en stadig ivrigere bidragsyter for TIL i spilleroverganger og andre sammenhenger, for eksempel da han spanderte en opprykksfest på laget etter forrige sesong.

Nå er han gjest i den ferskeste utgaven av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, der Martin Skaug, Jonas Høylo Fundingsrud og sportsleder Anders Mo Hanssen har tatt turen til Madsens kontorlokaler på Skattøra for en samtale.

  • Hør episode 72 av JoMos Kosmos med Rune Madsen som gjest:

TIL-frieri på Madsen-fest

Madsen letter der litt på sløret om TILs og hans eget ønske om å få Espejord hjem igjen, han snakker en del om TILs behov for en ny arena – og han forteller om TIL-frieriet som fant sted på en fest i hans lokaler.

Lederen for maskinentreprenørfirmaet forklarer også hvordan det egentlig gikk til at han ble den støttespilleren han har blitt for TIL etter et besøk på Alfheim.

– Jeg hadde en hyggelig samtale som ble jævla dyr, sier Madsen blant annet humrende.

Han forteller også litt om motivasjonen for å gi bidrag til TIL, og erkjenner at han er en person som har problemer med å si nei.

Ved siden av Madsen-samtalen berører den siste podkastutgaven seieren over Viking, de kommende kampene der TIL bør ha brukbare poengmuligheter og den foreløpige «våpenhvilen» i konflikten med klubbens egne supportere i Isberget.

Finn podkasten

Podkasten JoMos Kosmos handler om lokalfotball generelt og TIL spesielt.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Twitter

Facebook

Soundcloud