Politiet har hatt litt av hvert å gjøre i natt. Her er en oppsummering:

I 01-tiden ble politiet tilkalt til et utested i Tromsø grunnet en uønsket gjest.

- Vedkommende er identifisert av politiet og bortvist fra stedet. Det ventes å komme ne anmeldelse for seksuelt krenkende atferd mot en ansatt på utestedet, skriver politiet i loggen.

Kort tid senere ringte en gjest ved et utested på Skjervøy. Vedkommende hevdet seg banket, men da politiet ankom, viste det seg at "fornærmede" vardet største ordensproblemet. Vedkommende ble kjørt hjem og gitt pålegg om å holde seg vekke fra sentrum resten av natta.

I 02-tiden måtte politiet rykke ut til et nytt utested, denne gang i Tromsø, for å ta hånd om en ufin gjest. Vedkommende endte opp i fyllearresten.

Omtrent samtidig ble politiet vitne til vold rett foran patruljebilen i Storgata. En mindreårig gutt blir anmeldt for å ha utdelt flere slag. Fornærmede ble ikke skadet og foreldre ble varslet.

Rett over klokken 02 rykket nødetatene ut til et branntilløp i en søppelbøtte ved en institusjon i Tromsø. Flammene ble slukket og ingen ble skadet.

I 03-tiden i natt måtte politiet nok en gang rykke ut, denne gangen til et hotell i Tromsø sentrum. Der hadde en meget beruset person forvillet seg inn og fant ikke veien ut. Personen ble ivaretatt av en venn, men kan forvente seg anmeldelse fra en vekter, som ble truet, skriver politiet.

I 03-tiden fikk politiet inn melding om ruteknusing i Hjalmar Johansens gate.

- Vi sørger for sikring av rutene via vaktselskap, opplyser politiet.

I Harstad måtte politiet stanse en fest med mange fulle personer med støyende atferd.

- Festdeltakerne forlater og roen gjenopprettes, melder politiet.