Denne drinken koster 22.000 kroner!

Artikkelen er over 12 år gammel

Tørst? Tromsøs nyeste bar tilbyr å slukke den med en cocktail til 22.000. <img class="apiImgLeft" style="margin-bottom:0px;" src="http://www.nordlys.no/multimedia/archive/00951/bilder13_951636a.jpg" alt="">

DEL

– Vi bør vel ringe If og høre om de har en passende forsikring.

Kreativ leder på Nordic i Tromsø, Terje Skjoldvær, har fått spørsmålet fra Nordlys. Om hva som skjer om bartenderen mister brettet med en High Limit Kir Royale på. Prisen på cocktailen er nemlig svimlende 22.000 kroner.

Neste spørsmål er om han tror noen kommer til å kjøpe nettopp den drinken.

– Ja, det tror jeg kommer til å skje.

Første sjanse er 2. februar. Men allerede førstkommende lørdag er det offisiell åpning av byens nyeste bar: Roxford.

– Dette blir ikke bare byens nyeste. Det blir også den mest innovative bar, sier Skjoldvær.

Gamle Oxford

Roxford ligger rett ved Level 44, gamle Papagena i Grandbygget. Stedet har fått en solid ansiktsløftning. Den litt gamle stilen – innredet for å trekke til seg folk som har vært ute på byen noen år før – er borte.

Lokalet er sprutet fullt av «botox» og framstår nå som ungt og trendy og eksklusivt. Med lounge, opplyste bord og kule tapeter håper Skjoldvær å tiltrekke seg folk med smaken for det lille ekstra. Interiøret er en blanding mellom det klassiske og det moderne.

– Vi skal tilby det beste av drikke og det beste av musikk basert på et rockekonsept, sier Skjoldvær, som bruker ord som smooth for å beskrive følelsen lokalet skal fylles med.

Cocktails som spesialitet

Roxford blir byens eneste bar med Super Premium Cocktails. Konseptet er hentet fra USA og en av de mest kjente stedene for supercocktails er Trumph-bygningen på Manhattan i New York.

– Det er cocktails med eksklusive ingredienser, sier Skjoldvær, og nevner noen av drinkene fra barens meny: The World Cocktail, Northern Light Cocktail eller en Royal Apple til 500 kroner. I tillegg kommer eksklusiv champagne og konjakk og rom.

Etter oppramsingen kommer det litt forsiktig fra fotograf Torgrim:

– Får man en helt vanlig øl her?

Det gjør man. Mack.

Artikkeltags