- Jeg er så sykt stolt. Jeg har ikke ord

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Årets fylkesmesse ble en thriller av de sjeldne. WiFrii UB og Trash It UB deler tittelen Beste Ungdomsbedrift i Troms 2017.

Siden det er andre året Trash It UB driver ungdomsbedriften, vil WiFrii UB være fylkets representant i konkurransen om å bli den beste Ungdomsbedriften i Norge.

  Badebomber, søppelboks og «drittjobber»

– Dette var målet vårt. Og vi klarte det! Jeg er så sykt stolt. Jeg har ikke ord, sier Andrea Kenta, daglig leder i Wifrii UB. Ungdomsbedriften tilbyr en tursekk, mens det er turglede som er deres egentlige formål. WiFrii er et ordspill der de ønsker å formidle rene, mobilfrie naturopplevelser.

36 ungdomsbedrifter har deltatt på årets fylkesmesse.

20-åring med ambisjoner

Ungt Entreprenørskap ble startet i 1997, og feirer i år 20-års jubileum. 7 580 elever i Troms har fått erfaring med ungdomsbedrift siden oppstarten.

– Aldri før har Ungt Entreprenørskap vært mer relevant enn nå. Dagens unge er morgendagens innovatører, og det er de som skal bringe fylket vårt inn i framtiden, Jeg er veldig stolt over resultatene våre, men vi er ambisiøse for framtiden. Flere unge i Troms må få entreprenørskap som del av utdanningen sin, sier Anne Grete Johansen, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms.

Gullbilletter NM for Ungdomsbedrifter

Troms sender rekordmange ungdomsbedrifter til NM på Lillestrøm (4. – 5. mai). Hele fire bedrifter skal få vise seg frem i den nasjonale konkurransen.

– Jeg er spesielt fornøyd med den store bredden. Tromsbedriftene skal være ambassadører for vår vakre natur, gastronomisk sjømat og bærekraftig tankegang blant de unge. Jeg er ufattelig stolt av ungdommene våre, sier Johansen.

Dette er NM-bedriftene:

WiFrii UB, Nord-Troms videregående skole.

Retrolys UB, Stanges videregående skole.

Gulltunga UB, Senja videregående skole.

Art Makers UB, Stanges videregående skole.

Artikkeltags