Sjekk helgens meny: Stor fotballhelg med åtte direktesendte kamper

GRØNT BORTE, BLÅTT HJEMME: Vebjørn Grunnvoll (t.v.) og Finnsnes møter nyopprykkede Leknes borte, mens Dan-Roger Roland (t.h.) og Fløya reiser enda lengre for å møte Gjelleråsen i 3. divisjon. I divisjonen over er Christer Johnsgård (midten) og Senja på jakt etter årets første seier hjemme mot tabelljumbo Elverum.

GRØNT BORTE, BLÅTT HJEMME: Vebjørn Grunnvoll (t.v.) og Finnsnes møter nyopprykkede Leknes borte, mens Dan-Roger Roland (t.h.) og Fløya reiser enda lengre for å møte Gjelleråsen i 3. divisjon. I divisjonen over er Christer Johnsgård (midten) og Senja på jakt etter årets første seier hjemme mot tabelljumbo Elverum. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Spennende kamper fra fire ulike nivå serveres denne helgen.

DEL

SAS-streiken er over, og også fotballagene begynner å kunne bevege seg lettere rundt i landet.

Nordlys har denne helgen åtte kamper på sendemenyen, der vi byr på oppgjør fra både PostNord-ligaen (2. divisjon), 3. divisjon, 4. divisjon og 5. divisjon.

Her er sendeskjemaet – og litt mer om kampene vi viser for alle våre abonnenter:

Lørdag:

13.00: TIL 2-Melbo, 3. divisjon avdeling 6

14.00: Stakkevollan-Ishavsbyen, 4. divisjon Troms

14.00: Varden-Valhall, 5. divisjon Troms

Søndag:

13.00: Skjervøy-Junkeren, 3. divisjon avdeling 6

14.30: Leknes-Finnsnes, 3. divisjon avdeling 6

15.00: Senja-Elverum, PostNord-ligaen avdeling 2

15.00: Skarp-Storelva, 4. divisjon Troms

17.00: Gjelleråsen-Fløya, 3. divisjon avdeling 6

I PostNord-ligaen skal Christer Johnsgård og Senja prøve å slå tilbake etter at de ettertrykkelig ble sendt ut av NM-cupen med 5-0 av Fløya torsdag kveld. Senja tok et sterkt bortepoeng mot Alta sist, men er fortsatt på jakt etter sin første seier i årets serie. Anledningen bør kunne være god hjemme mot Elverum, som står uten poeng etter årets tre første kamper.

I divisjonen under håper nok TILs andrelag å kunne hente tre poeng mot Melbo. De A-spillerne som ikke reiser mot Kristiansund i helga blir med i denne kampen.

Skjervøy har fått en fin start i årets serie, og får nå en skikkelig test hjemme mot høyt tippede Junkeren fra Bodø. Finnsnes vil på sin side ha ambisjoner om tre bortepoeng og årets første seier når de møter nyopprykkede Leknes, som på tre kamper ennå ikke har scoret mål.

Høytflyvende Fløya står med tre strake seire og den imponerende cuptriumfen mot Senja før de reiser til grensen mellom Oslo og Akershus for å møte Gjelleråsen.

I 4. divisjon er det duket for et par rene byoppgjør i Tromsø, der Stakkevollan tar imot Ishavsbyen – og fjorårets 3.divisjonslag Skarp må finne seg i å være store favoritter hjemme mot Storelva.

I 5. divisjon har Valhall åpnet prikkfritt med seire over Nordreisa og Kvaløya. De tar nå turen til midt-Troms og Lenvik for å møte Varden.

Da er det bare å ønske god fotballhelg for de involverte lagene og alle våre abonnenter!

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken