Ny rolle for Rushfeldt i Floviks team

Sigurd Rushfeldt på brakka til Tromsø IL. Finnmarkingen får noen ekstra oppgaver som assistent til Bård Flovik ut 2015-sesongen.

Sigurd Rushfeldt på brakka til Tromsø IL. Finnmarkingen får noen ekstra oppgaver som assistent til Bård Flovik ut 2015-sesongen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Får endret ansvar som TIL-trener ut året.

DEL
 

TIL har den siste tiden jobbet med å få på plass alle detaljer rundt trenerteamet som skal gjøre et forsøk på å berge plassen i eliteserien i høst.

Etter sparkingen av Steinar Nilsen har Bård Flovik fått hovedansvaret ut 2016, men detaljene rundt resten av apparatet ut 2015-sesongen har ikke vært helt på plass.

Mer dødballansvar

Det er på det rene at TIL 2-trener og sportssjef på NTG, Lars Petter Andressen, involveres i en assistentrolle rundt A-laget.

Det samme kommer til å skje med Sigurd Rushfeldt.

Finnmarkingen vil beholde sitt ansvar for spiss- og keepertrening i klubben, men får også andre oppgaver på feltet. En av de oppgavene er dødballer.

– Jeg fortsetter i min rolle, men det er jo litt færre folk på like mange oppgaver, så det kan være at det blir litt mer å gjøre, ja, sier Rushfeldt til Nordlys, og bekrefter at et økt ansvar for dødballtrening ligger inne i det.

– Ja, jeg har hatt litt med å gjøre nå, og sånn blir det antakeligvis ut året, sier 42-åringen.

Kan bli endringer i 2016

Bård Flovik har sagt til Nordlys at de i løpet av denne uka regner med å presentere sammensetningen av trenerteamet ut 2015 offisielt.

Trolig skjer dette enten tirsdag eller i forbindelse med onsdagens trening.

Lars Petter Andressen skal bidra som assistent for Bård Flovik ut 2015-sesongen.

Lars Petter Andressen skal bidra som assistent for Bård Flovik ut 2015-sesongen. Foto:

Flovik har også sagt at det ikke er gitt at teamet som styrer TIL ut året blir identisk med teamet han tar med seg inn i 2016-sesongen.

– I første omgang er dette ut året. Det kan bli det samme neste år også, men først og fremst blir det ut året nå, så skal vi puste litt med magen og tenke med hodet, har Flovik uttalt til Nordlys.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken