Da Sigmund så hva reven gjorde ble han overrasket: – Aldri opplevd noe slikt før

BESØK AV MIKKEL REV: Sigmund Samuelsen fikk besøk søndag.

BESØK AV MIKKEL REV: Sigmund Samuelsen fikk besøk søndag. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Fikk seg en stor overraskelse.

DEL

Da Sigmund Samuelsen var på vei i seng i går kveld oppdaget han en rev utenfor boligen hans i Tromsdalen. Samuelsen, som bor i en underetasje, gikk inn på soverommet for å se nærmere på Mikkel Rev, og åpnet vinduet. Det var da reven gjorde noe uventet.

- Jeg forventet at reven skulle springe vekk, men istedenfor snudde den seg og så nysgjerrig på meg. Jeg begynte å ta bilder med mobiltelefonen min, og da la den seg ned i hagen, sier Samuelsen til Nordlys.

- Det var fascinerende

Og reven viste seg å være fotogen. I flere minutter lå den og så på Samuelsen, mens fotografen knipset i vei. Etter hvert mistet reven interessen, og la seg rett og slett ned for å sove - rett utenfor soveromsvinduet til Samuelsen.

- Det var fascinerende, den lå der og så på meg, og var ikke redd. Men den så nesten litt trøtt ut, gjespet og la seg ned. Jeg så på, og forsøkte å prate litt med ham, og spurte om den ikke skulle springe i skogen og sove. Da løftet den på ørene, og jeg fikk en følelse av at jeg forstyrret, sier Samuelsen og flirer.

SOVER: Reven la seg ned til å sove - rett utenfor Samuelsens soveromsvindu.

SOVER: Reven la seg ned til å sove - rett utenfor Samuelsens soveromsvindu. Foto:

- Jeg kunne ikke jage den vekk, den lå så fredelig der.

Spesiell opplevelse

Det sies at rever nærmer seg hus når de er syke eller skadet. Det mener Samuelsen ikke er tilfellet med reven han fikk besøk av.

- Den så veldig frisk og rask ut, og var fin i pelsen, så jeg tror den var frisk. Men det kan godt hende noen har matet reven

- Jeg har absolutt ikke opplevd noe slikt tidligere. Det var en veldig spesiell opplevelse, sier Sigmund Samuelsen til Nordlys.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken