Bak det nedkjørte skiltet, ser man at noe mer har skjedd: - Jeg hørte bare et smell

SPOR: Skiltet ble revet opp av bakken i sammenstøtet. Skiltet er også snudd rundt. På andre siden viser det at man kjører inn i en 40-sone.

SPOR: Skiltet ble revet opp av bakken i sammenstøtet. Skiltet er også snudd rundt. På andre siden viser det at man kjører inn i en 40-sone. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tydelige bilspor bak skiltet har fått folk til å lure på hva som egentlig skjedde da skiltet ble kjørt ned.

DEL

I slutten av forrige uke ble beboere på Setermoen oppmerksomme på et skilt som hadde blitt kjørt ned langs E6 gjennom sentrum. Men det var det som skjulte seg bak skiltet folk var mest opptatt av. For der er det bokstavelig talt spor av at bilisten hadde tatt en litt spesiell rute.

På gresset mellom E6 og gangveien er det en liten gressplen. På gresset er det tydelige merker etter fra en bilist som har kjørt av E6, over gressplenen og rett inn på gangveien.

Hans Hammer oppdaget det nedkjørte skiltet da han var på tur med hunden fredag morgen. Han la ut et bildet av det på Facebook-gruppa «iBardu». Det fikk mange til å undre seg over hva som egentlig hadde skjedd da skiltet ble kjørt ned.

- Traff rett på

Det finnes imidlertid et vitne til hendelsen. Nordlys har snakket med en kvinne som torsdag formiddag var på vei til butikken på Setermoen. I motgående felt så hun en sølvgrå kassebil komme kjørende.

Plutselig kjørte bilen ut av E6 og inn på gressplenen.

- Jeg hørte bare et smell. Bilen kjørte rett på skiltet. Så fortsatte den videre over gresset og inn på gangveien. Da jeg snudde meg, så jeg at bilen fortsatte å kjøre bortover gangveien.

Hun hadde selv ikke noen mulighet til å snu, og så at det kom flere biler bak kassebilen, som kunne hjelpe til hvis det var nødvendig.

Lå der fremdeles

Da kvinnen kjørte langs E6 søndag kveld, lå fremdeles skiltet i veikanten.

Midt-Troms lensmannsdistrikt opplyste fredag til Nordlys at de ikke visste noe om hva som hadde skjedd med det nedkjørte skiltet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken