Seks stasjoner i fylket får et helt nytt tilbud til sine kunder

SATSER PÅ PAKKER: Seks stasjoner i Troms og Finnmark skal få pakkeutlevering. Illustrasjon.

SATSER PÅ PAKKER: Seks stasjoner i Troms og Finnmark skal få pakkeutlevering. Illustrasjon. Foto:

– Dette er en vinn-vinn-avtale.

DEL

(iFinnmark) En avtale mellom DHL Express og Circle gjør det nå mulig for privatpersoner å hente pakker ved stasjoner over hele landet. Disse seks stasjonene i Troms og Finnmark er med på avtalen:

  • Circle K Lakselv
  • Circle K Kautokeino
  • Circle K Vadsø
  • Circle K Storslett
  • Circle K Bardufoss
  • Circle K Setermoen i Bardu kommune

– For oss handler det om å gjøre hverdagen enklere for kunden, samtidig som vi hele tiden er på utkikk etter nye muligheter som følge av endringene som vi ser i markedet, og derfor er pakkeutlevering et spennende område for oss, sier Øyvind Bredland, avtaleansvarlig i Circle K Norge i en pressemelding.

PÅ STASJON: Avtaleansvarlig Øyvind Bredland hos Circle K Norge og daglig leder Bekim Istrefi ved Circle K Brynseng i Oslo.

PÅ STASJON: Avtaleansvarlig Øyvind Bredland hos Circle K Norge og daglig leder Bekim Istrefi ved Circle K Brynseng i Oslo. Foto:

DHL Express håndterer forsendelser til privatpersoner. Erfaringen selskapet har gjort, er at folk vanligvis ikke er hjemme på dagtid. Derfor er dette en vinn-vinn-avtale både for kundene, DHL og stasjonene, heter det i pressemeldingen.

– Vi har jobbet mye med å få på plass et nettverk av hentepunkter over hele landet. Her er det viktig med lange åpningstider og enkel tilkomst, slik at kundene våre kan velge det mest praktiske hentestedet og plukke opp pakken når det passer dem best, sier han.

Til nå er det noe i overkant av 80 Circle K-stasjoner fra Lakselv i nord til Farsund i sør blitt hentepunkt for pakker fra DHL Express.

Artikkeltags