Etter å ha spilt 1-1 mot Lillestrøm i Marbella fredag, er det den svenske klubben Helsingborg som venter som motstander for TIL mandag klokken 17.00.

Et par spillere er utilgjengelige i denne kampen etter å ha spilt mot Lillestrøm. Det gjelder blant annet Niklas Vesterlund – og også spissen Ebiye Moses, som er hjemme i Nigeria for å hente med seg sin kone og sønn til Tromsø.

I tillegg kommer også denne kampen for tidlig for Kent-Are Antonsen og Eric Kitolano. Det kan være at Jostein Gundersen får seg noen minutter på banen etter å ha trent mye alternativt i oppkjøringen.

TIL stiller slik (3-4-3): Jakob Haugaard – Isak Vik, Christophe Psyché, Anders Jenssen – Warren Kamanzi, Sakarias Opsahl, Ruben Yttergård Jenssen, Oskar Opsahl – Felix Winther, August Mikkelsen, Tobias Hafstad.

TILs målscorer mot Lillestrøm, Casper Øyvann, får dermed en liten pause – men han kommer nok inn i løpet av kampen for å avlaste Christophe Psyché.

Flere Nordlys-sendte TIL-kamper

Sammensetningen fremover i banen blir litt annerledes uten høyreiste Moses, og Mikkelsen vil nok ikke opptre som en tradisjonell midtspiss i kampen.

Etter TIL-Helsingborg blir det selvsagt spillerbørs og øvrige reaksjoner fra Spania, i tillegg til at du vil kunne se kampen i opptak i ettertid.

Tirsdag setter TIL-spillerne seg på flyet hjem til Tromsø. Neste kamp etter Spania-oppholdet går mot TUIL til helga.

Den vises også på Nordlys og Direktesport, i likhet med den påfølgende oppkjøringskampen mot HamKam og generalprøven mot Kristiansund.