Gå til sidens hovedinnhold

Denne mannen er TUILs nye keeper

Artikkelen er over 3 år gammel

Signerte ettårskontrakt.

Marius W. Berntzen (23) er klar som ny TUIL-keeper. Det bekrefter klubben overfor Nordlys mandag. Den 188 centimeter høye 23-åringen har signert en avtale på ett år.

Berntzen besøkte nylig TUIL og sto i mål i treningskampen mot TIL på Alfheim, en kamp TIL vant 4-0. Etter det dro han med sin gamle klubb Sandefjord til Spania, men nå slutter han seg til sin nye klubb TUIL.

Berntzen har i tillegg til Sandefjord spilt for Ørn Horten og Fyllingsdalen.

Hans siste klubb var TB/FC Suduroy/Royn på Færøyene, der han ble kåret til årets spiller i klubben.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med nye lagkamerater, støtteapparat samt øvrige personer i og rundt klubben. Inntrykket jeg satt igjen med etter et kort besøk var veldig positivt. Mange kompetente og engasjerte mennesker som jeg er sikker på at kan utvikle meg videre som keeper. Det er en spillestil som passer min "keeperstil", noe jeg tror kan bli spennende, sier Berntzen til Nordlys.

- Dette er en god match både for TUIL og for meg. Etter et kort år ute på et lite "eventyr" så er jeg sugen på å bevise at mine ferdigheter holder et godt OBOS-nivå, så jeg ser virkelig frem mot seriestart, sier den nysignerte TUIL-keeperen.

Kommentarer til denne saken