I februar skrev Folkebladet om den dyreste eiendomsoverdragelsen hittil i Midt-Troms. Anton Silsandsvei 68 A i Boligparken på Silsand ble da solgt for 9,5 millioner kroner.

I juni ble en ny mulig rekordbolig lagt ut for salg med en prisantydning på 9,28 millioner kroner, ifølge Folkebladet.

Boligen til Roger Konradsen ligger på andre siden av Gisundet og ble bygget i 1992 av Konradsen selv.

Nå er den solgt:

– Jeg er ikke helt sikker, men det er nok rekordpris på brukt bolig ja, sier Konradsen til Nordlys.


Renovert

Men han vil ikke si nøyaktig hvor mye boligen ble solgt for.

– Jeg er fornøyd med prisen, sier han.

Den nysolgte boligen har vært igjennom store renoveringer.

– De siste årene har det blitt pusset opp med nye kjøkken og oppgraderinger ellers i bygget. Tomta er opparbeidet og har en fin hage. Ellers er det flott beliggenhet med tilgang ned til sjøen på en solrik plass, sa Konradsen til Folkebladet.

Boligen har et bruksareal på 338 kvadratmeter og en tomt på 1003 kvadratmeter.

Flytter til egen blokk

Konradsen flytter i imidlertid ikke veldig langt. Han er nemlig mannen bak det nye leilighetsbygget «Utsikten Nygård», som ligger litt høyere opp i terrenget:

– Livet går litt i faser, og nå bygger jeg et leilighetsbygg. Jeg flytter dit 1. juli og det blir superbra, sier Konradsen.

Leilighetsprosjektet er noe koronaforsinket. Planen er nå å være ferdig i september. Fem av de seks leilighetene er solgt. Kun den største av dem, en leilighet på 125–130 kvadratmeter og 6,5 millioner i pris, er fortsatt ledig.

Da Nordlys snakket med Konradsen gjensto det bare en leilighet å selge i det nye leilighetsbygget. Med en prislapp på 6.690.000 kroner og Konradsen forteller at utsikten blir noe for seg selv.

– Utsikten kommer til å bli fantastisk, og vil være noe av de fineste med leilighetene, sier Konradsen.