Remi-nei til ny TIL-avtale får ingen sportslige konsekvenser – ennå

INGEN PÅVIRKNING: Steinar Nilsen forholder seg rolig til at Remi Johansen har takket nei til ny TIL-kontrakt. Foreløpig får det ingen konsekvenser sportslig for midtbanespilleren.

INGEN PÅVIRKNING: Steinar Nilsen forholder seg rolig til at Remi Johansen har takket nei til ny TIL-kontrakt. Foreløpig får det ingen konsekvenser sportslig for midtbanespilleren. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Steinar Nilsen vurderer midtbanespilleren på lik linje - også etter avslag til ny kontrakt.

DEL
 

TIL-trener Steinar Nilsen forholder seg rolig til at Remi Johansen har takket nei til ny TIL-kontrakt.

– Jeg er så vant til å være i de situasjonene, at det tenker jeg ikke mye på. Vi må forholde oss til de retningslinjene som klubben har av rammer. Vi må forholde oss til de realitetene som er, sier Steinar Nilsen til Nordlys.

Må vurdere tiltak - om Remi signerer for ny klubb

Han anser Remi Johansen fortsatt som en viktig brikke i dagens TIL-stall.

– Selvfølgelig. Vi har snart flere spillere som har kontrakt som går ut, enn spillere som er her neste år. Dette er en del av den nye profesjonelle verden vi befinner oss i. Dette er et resultat av Bosman-dommen, da den kom, og det håndterer vi på en profesjonell måte, sier Nilsen.

– Hva om Remi signerer pre-kontrakt for en annen klubb 1.juli?

– Det må vi komme tilbake til, om det skulle skje. Den dagen han har tankene sine en annen plass, så må vi se på hvor mye han er villig til å jobbe for oss, sier TIL-treneren.

– Tror du på løsning?

– I fotball tror jeg hverken det ene eller andre. Ting endrer seg raskt. Det lærte jeg i Brann. Det jeg må forholde meg til er det styret og sportslig utvalg sier til meg ansikt til ansikt, sier Steinar Nilsen.

Uavklart fremtid for mange

TIL har en rekke spillere på utgående kontrakter. Det er ikke tatt stilling til fremtiden til Hans Norbye, Thomas Drage, Benny Lekström, Lars-Gunnar Johnsen, Morten Moldskred eller Zdenek Ondrasek.

– Vi har flere på utgående kontrakter. Der har vi fått beskjed om at vi skal la sesongen gå, så får vi se hvordan bildet er for de individene det gjelder. Samtidig har vi en jobb å gjøre med å sørge for at vi er et eliteserielag neste år, det er en stor utfordring for alle.

Remi Johansen var lite snakkesalig om situasjonen i går. Den holdt han fast ved torsdag.

Han trente ikke med laget på Alfheim. Men det var på grunn av sykdom.

– Jeg og TIL har en fin dialog, der vi forstår hverandres situasjon, sier Johansen.

 

Artikkeltags