Gå til sidens hovedinnhold

Johansen klar for ny klubb: – TUIL-profil signerer også

Artikkelen er over 4 år gammel

Toårskontrakt for Remi Johansen.

BA kunne torsdag melde at 1. divisjonsklubben Sandnes Ulf og trener Bengt Sæternes bekreftet en interesse for Branns tidligere TIL-spiller Remi Johansen (26).

Midtbanespilleren fra Ringvassøy ble Brann-spiller før 2016-sesongen, men året ble ikke som han hadde håpet – med lite spilletid.

Dermed fikk han beskjed fra trener Lars Arne Nilsen om at han kunne se seg om etter en ny klubb hvis han ønsket det, ett år før Brann-kontrakten gikk ut.

Det har han nå gjort. Sandnes Ulf bekrefter fredag på sin hjemmeside at Johansen har signert en toårskontrakt.

– Etter å ha tatt en prat med klubben, og fått sett meg rundt her, så er jeg overbevist om at jeg har gjort et godt valg. Det virker bunnseriøst i klubben, og det er en klubb med gode ambisjoner, sier Johansen til hjemmesiden til Sandnes Ulf.

– Vi er veldig fornøyde med den signeringen. Vi tror han er perfekt for oss ut fra det vi søkte etter og de tingene vi vet Remi er god på, sier Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes til Nordlys.

Klubben fra Rogaland har sendt ut tre sentrale midtbanespillere etter 2016-sesongen, og ønsker å fylle på med nye spillere i den posisjonen.

Les også

Sjokkovergang: Kroatisk toppspiller til Tromsø!

 

Tilbud på vei til Kristoffersen

Ifølge Stavanger Aftenblad blir ikke Remi Johansen den eneste Tromsø-relaterte spilleren som kommer inn.

TUILs kontraktløse Tomas Kristoffersen (23) har vært på besøk hos klubben denne uka, og reiser hjem fredag. Ifølge avisen går det også der mot en signatur.

Kristoffersen reiser riktig nok hjem til Tromsø fredag uten et tilbud i kofferten, men ifølge Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes er det mest fordi man ikke rekker å gjøre ferdig et tilbud i tide før avreise.

Sæternes sier til Nordlys at de vil ha en dialog gående med Kristoffersen i dagene som kommer.

– Jeg tipper at vi i hvert fall i begynnelsen av neste uke har en avklaring. Han har vist seg fint frem her og vært et hyggelig bekjentskap, sier Sæternes.

– Jeg har vel skjønt at det (et tilbud) kommer i løpet av helga, så får vi se hva det blir til, sier Kristoffersen selv.

Mye kan tyde på at han skifter beite og flytter til Vestlandet.

– Det er absolutt spennende, men jeg skal tenke litt på det i helga, sier Tomas Kristoffersen.

Les også

– De siste tre månedene var tøffe, og jeg skulle gjerne vært de foruten. Men jeg håper virkelig ikke jeg er ferdig på toppnivå

 

 

Kommentarer til denne saken