Tripadvisor: Han driver Nord-Norges beste hotell

BEST I NORD:The Edge i Tromsø gjør det godt i Tripadvisors rangering, tross byggearbeid på alle kanter.

BEST I NORD:The Edge i Tromsø gjør det godt i Tripadvisors rangering, tross byggearbeid på alle kanter. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Clarion Hotel The Edge i Tromsø er kåret til Norges 11. beste hotell i 2017 av Tripadvisor.

DEL

Det amerikanske reisenettstedet, der besøkende selv legger igjen sin dom etter et hotell-, restaurant- eller kafébesøk, har rangert de 25 beste hotellene i Norge.

Best ut kommer Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, etterfulgt av The Thief på Tjuvholmen. På en hyggelig 11. plass ligger Clarion Hotel The Edge i Tromsø.

Mye byggearbeid

Hotell-direktør Øyvind Alapnes var svært spent foran 2017-rangeringen.

- Vi var hele året omringet av arbeid, blant annet byggingen av den nye havneterminalen. Vi har hatt prosjekter så å si på hvert hjørne, og det har påvirket ratingen. Det er derfor urolig bra at vi likevel står så sterkt i Norge, sier Alapnes til Nordlys.

To andre Troms-hoteller er med på topp 25-lista: Clarion Collection Hotel Arcticus i Harstad (24) og Hamn i Senja (25).

- Gode hotellprodukter

The Edge-direktøren mener hotellbransjen både i Tromsø, Troms og landsdelen for øvrig har fått et veldig løft de siste årene.

- Det som gjør at Tripadvisors rangering henger så høyt, er at den baseres på gjestenes egen bedømmelse, som igjen andre reisende stoler på. Jeg føler at alle våre konkurrenter også har løftet seg de siste årene, og at det leveres gode hotellprodukter i Tromsø, sier Alapnes, som ser frem til at byggeprosjektene i området ferdigstilles.

Artikkeltags