For en ukes tid siden fikk Solrun Liljedal en hentelapp fra Posten med informasjon om at det hadde kommet en pakke til henne.  Den siste tiden hadde hun bestilt en del julegaver fra Ebay, og tenkte at det kanskje var en av dem som var kommet.

Fredag troppet hun opp på postkontoret i Tromsø, og da hun fikk pakken i hendene ble hun overrasket over størrelsen.

- Jeg kunne ikke huske å ha kjøpt noe så stort, men tenkte at det kanskje bare var selve pakningen som var stor.

Da hun kom hjem og åpnet pakken, ble hun mildt sagt overrasket av innholdet. Inne i pakken lå det nemlig et koreansk toalett for barn

-  Jeg skjønte rett og slett ingenting. Først trodde jeg den var feilsendt, men det sto mitt navn og min adresse over alt, så den skulle til meg.

- Alle er mistenkt

Det var ikke noe kort eller kvitteringen med i pakningen. Toalettet var allerede betalt for da Liljedal hentet det. Hun sjekket trackingen på Postens sider, men der var det ikke noe informasjon om avsenderen.

Liljedal tror heller ikke at Ebay har sendt henne feil pakning.

- Jeg har ikke kjøpt noe som ligner eller i nærheten av et koreansk toalett, sier hun.

Dermed gjenstår det bare èn løsning: Noen har kjøpt det til henne.

- Jeg har tenkt på hvem det kan være, men det er faktisk ganske mange jeg kjenner som kunne syntes dette var artig. Alle er mistenkt, for å si det slik.

Det har seg nemlig sånn at Liljedal akkurat har pusset opp badet. I forbindelse med oppussingen hadde hun en del problemet med innkjøp at et nytt toalett.

- Det kan jo være at noen har fått med seg det, og syntes dette var en morsom spøk. Jeg har faktisk også bodd i Korea, så det er en link der også.

(Saken fortsetter under bildet)

Flere forespørsler

Akkurat nå står det koreanske barnetoalettet på stuegulvet hjemme. Liljedal vet rett og slett ikke hva hun skal gjøre med det.

Søndag la hun ut en statusoppdatering på Facebook, der hun skrev at hun gjerne tar i mot tips om hvem som kan ha sendt pakken. Belønningen for tips er - selvsagt - et koreansk barnetoalett.

- Det har faktisk vært noen som har kontaktet meg og spurt om å kjøpe det. Det kan sikkert fungere bra som øvringstoalett for barn, sier hun.