Fyll, bråk, branntilløp, promillekjøring og vold. Troms politidistrikt har hatt hendene fulle i løpet av natt til søndag og rapportert om en rekke hendelser på Twitter.

I Tromsø begynte det etter hvert å fylles opp i fyllearresten. Først gjaldt det en person som gikk rundt midt i vegbanen på Stakkevollvegen. Personen var ute av stand til å ivareta seg selv på grunn av rus og ble satt i drukkenskapsarresten.

Det samme skjedde med en jente som banket på dører i en boligblokk, uten å ha tilhørighet på stedet. Heller ikke hun var i stand til å ivareta seg selv og fikk en natt i drukkenskapsarresten.

Deretter ble politiet tilkalt til sentrum, da en beruset og aggressiv mann var til sjenans for dørvakter på et utested. Resultatet ble en natt i drukkenskapsarresten også for han.

Politiet i Tromsø hadde så mye å gjøre med pågående hendelse i natt at de ikke hadde kapasitet til å prioritere flere klager på høy musikk og feststøy.

På Laksvatn ble en bilfører anmeldt for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Blodprøve ble sikret, førerkortet beslaglagt og sak er opprettet.

Politiet i Bardu fikk også melding om et mindre branntilløp på en adresse. Da politiet ankom hadde brannvesenet allerede vært på stedet og klarert bygget. Angivelig elektrisk årsak og sak er opprettet.

I Harstad måtte politiet avslutte et privat arrangement i sentrum på grunn av mange svært berusede deltakere, og arrangøren fikk pålegg om å avslutte festen. Der var det også en voldshendelse, med uavklart hendelsesforløp og ingen skader.

Natten i Harstad ble avsluttet av at en mann lå på bakken i sentrum, ute av stand til å ivareta seg selv. Han ble, som en rekke personer i Tromsø, plassert i drukkenskapsarresten.