Han er ordførerens nye rådgiver

Robert Greiner er ordførerens nye politiske rådgiver.

Robert Greiner er ordførerens nye politiske rådgiver.

Artikkelen er over 2 år gammel

Robert Greiner blir ny politisk rådgiver for ordfører Kristin Røymo i Tromsø.

DEL

Det blir Porsanger-mann Robert Greiner som får jobben som ordfører Kristin Røymos politiske rådgiver. Katarina Goldfain Johnsen (22) sluttet som kjent i januar for å studere, og Kjærstin Berntzen har hatt stillingen i overgangsperioden.

Greiner er ikke ukjent som rådgiver i Arbeiderpartiet, etter kommune- og fylkestingsvalget 2015 har han vært politisk rådgiver for fylkesrådsleder Cecilie Myrseth, som fra høsten skal på stortinget for Arbeiderpartiet i Troms.

Greiner har bakgrunn som journalist, og har blant annet jobbet i Nordlys og NRK.

- Jeg er veldig glad for at Robert blir med på laget. Han har solid mediebakgrunn, har jobbet med politiske prosesser og med Tromsø som arktisk hovedstad, sier Røymo i en pressemelding.

Selv sier Greiner at han ser frem til å jobbe for Tromsø kommune.

- Tromsø er ikke bare viktig for oss som bor her, men også for resten av landsdelen og Norge – ikke minst i et nordområdeperspektiv.

Arbeiderpartiet opplyser at Greiner vil få en lønn på 637.000 kroner. «Dette er gjennomsnittslønnen for seniorrådgivere i henhold til Kommunikasjonsforeningen. Det vil ikke kunne beregnes overtid, men vanlige bestemmelser for sykelønn og feriepenger gjelder for stillingen.»

Artikkeltags