Allerede rundt midnatt måtte politiet i Tromsø ut på nattens første oppdrag, da en mann utagerte på et busstopp på Dramsvegen. Mannen på pågrepet på stedet.

En liten time senere kom det melding om slåsskamp på en privatadresse i Synnavinden på Tromsøya. Politiet fikk kontroll på situasjonen. Det fremstår som en person ble lettere skadet, skriver politiet på Twitter.

Bortvist etter slåsskamp

Deretter gikk turen til sentrum, der en person måtte innbringes. Han ble først forsøkt sendt hjem i drosje, men slo seg vrang. Blir i arresten i natt, opplyser politiet.

Politiet måtte deretter håndtere fire personer som nektet å forlate et utested i sentrum. Politiet ble tilkalt, og bortviste disse fra stedet.

En mann ble like etter bortvist fra sentrum resten av natta etter at han var uønsket på et utested samt var utagerende mot en vekter.

Politipatruljen kom så tilfeldigvis over to menn som sloss. Ingen skade oppstått. De ville ikke anmelde hverandre. Politiet bortviste disse fra sentrum, fremgår det videre.

Ble sur på politiet

Klokken 02.00 opplyser politiet at de rykket ut til et av byens hoteller etter melding om slåssing på et julebord. 10-15 personer involvert. Politiet fikk kontroll på situasjonen, men valgte å avslutte festen av forebyggende hensyn. En person ble da så sur og oppfarende at han ble innbragt til arrest for natta. Det var mye diskusjoner og uroligheter på stedet, oppdaterer politiet.

Politiet måtte videre til et utested, der en mann var uønsket. Han var kverulerende og utagerende, samt nektet å forlate. Politiet ble tilkalt, og mannen ble deretter bortvist fra sentrum resten av natta.

Politiet har vært på en privat adresse på Tomasjord tidligere i natt og gitt pålegg om å holde det stille ut natten. Dette på grunn av naboklager på støy. Pålegget ble ikke etterkommet. Politiet oppretter anmeldelse, skriver de til sist.